Ο Χρυσός Λέοντας της Βενετίας βρυχάται στη StraDa

Ο Χρυσός Λέοντας της Βενετίας βρυχάται στη StraDa

O XΡΥΣΟΣ ΛΕΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ ΒΡΥΧΑΤΑΙ
ΣΤΗ StraDa

ALL THE BEAUTY AND THE BLOODSHED KAI ΤΑΙΝΙΕΣ
ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΗ StraDa

Η StraDa ανακοινώνει τη διανομή για την κινηματογραφική σεζόν 2022 -2023 της ταινίας που κατέκτησε τον Χρυσό Λέοντα στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, ALL THE BEAUTY AND THE BLOODSHED. Η βαθιά πολιτική και εμπνευστική ταινία της βραβευμένης με Όσκαρ για το CITIZENFOUR,  Λόρα Πόιτρας βρυχάται στη StraDa. Πρόκειται για το συνταρακτικό πορτρέτο της Ναν Γκολντστιν, μιας καλλιτέχνη και ακτιβίστριας, που συνδυάζει το ατομικό τραύμα με το συλλογικό και δείχνει τον τρόπο με τον οποίο η τέχνη μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.

Ο Χρυσός Λέοντας 2022 (Φεστιβάλ Βενετίας), ALL THE BEAUTY AND THE BLOODSHED συμπληρώνει για το 2022 – 2023 μια σειρά ταινιών  για τη StraDa που κατακτούν διακρίσεις σε φεστιβάλ και διεθνείς βραβεύσεις, όπως οι ταινίες:

FLEE | ΦΥΓΗ Η ταινία που έγραψε οσκαρική ιστορία, ως η πρώτη που κέρδισε υποψηφιότητα στις κατηγορίες Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας & Καλύτερης Ταινίας Animation, ενώ απέσπασε και το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κινηματογράφου στις κατηγορίες ντοκιμαντέρ και animation.  Αποτελεί ταινία έναρξης στο φετινό Animasyros.

ΚΟΛΙΜΠΡΙ | THE HUMMINGBIRD με τον Νάνι Μορέτι – Η ταινία έναρξης στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Ρώμης είναι μια δυνατή κοινωνική περιπέτεια βασισμένη στο πολύκροτο ομώνυμο best-seller του Σάντρο Βερονέζε. Πρωταγωνιστεί η Μπερενίς Μπεζό (The Artist).

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ | THE STORY OF MY WIFE της Ιλντίκο Ενιέντι – H ουγγαρέζα σκηνοθέτης που μάγεψε κοινό και κριτικούς με το αριστούργημα, Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ επιστρέφει με ένα λαμπερό καστ πρωταγωνιστών, Λέα Σεντού, Λουί Γκαρέλ και υπόθεση βασισμένη στο ομώνυμο αγαπημένο μυθιστόρημα του Μίλαν Φουστ. Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Επίσημου Διαγωνιστικού του Φεστιβάλ Καννών.

99 ΦΕΓΓΑΡΙΑ | 99 MOONS Ερωτικά φορτισμένο δράμα που εντυπωσίασε στο φετινό φεστιβάλ των Καννών από τον ελβετό Γιαν Γκασμάν.

Δείτε τις ταινίες  της  StraDa Films online & χωρίς συνδρομή μέσω της www.viva.gr  και της www.iplatforma.gr με δυνατότητα αγοράς e-εισιτηρίου.

Γίνετε μέλος της μεγάλης παρέας της StraDa Films με διαγωνισμούς και αποκλειστικότητες ειδικά για τα μέλη μας, κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας στo www.iplatforma.gr

 Mπορείτε να ενημερώνεστε για τις ταινίες μας στον ιστότοπο της StraDa Films www.stradafilms.gr και για τις πολλαπλές μας δράσεις  στα social media

Facebook- https://www.facebook.com/StraDaFilms
Instagram – StraDa Films (@stradafilms) • Φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram

Επικοινωνία: Σοφία Παναγιωτοπούλου