Ο Chris Noth εξηγεί γιατί ήταν διστακτικός στο να συμμετέχει στο “Sex and the City”

Ο Chris Noth εξηγεί γιατί ήταν διστακτικός στο να συμμετέχει στο “Sex and the City”

Ο Chris Noth κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Yahoo! Finance Live, μοιράστηκε μία αποκάλυψη που αφορούσε την εμφάνισή του στο reboot του «Sex and the City».

Συγκεκριμένα ο 66χρονος ηθοποιός, παραδέχτηκε πως αρχικά, ήταν πολύ διστακτικός για την επιστροφή του “Mr Big” στο “Sex and the City”.

«Ήταν λίγο πολύ μία μικρή δημιουργική διαπραγμάτευση, γιατί δεν ένιωθα πως μπορούσα να προσθέσω κάτι στον ρόλο πια. Ένιωθα ότι είχε τελειώσει για μένα. Όμως ο Michael Patrick King είναι εξαίρετος σεναριογράφος, έχει απίστευτες και πολύ δημιουργικές ιδέες. Μόλις κάθισα και συζητήσαμε τις προοπτικές του χαρακτήρα, ήμουν «μέσα» στο να συμμετέχω.»

Για πολλούς μήνες, ο Noth αμφιταλαντευόταν για το εάν θα ενσαρκώσει ξανά τον χαρακτήρα του “Mr Big”. Τον Μάιο, η ΗΒΟ επιβεβαίωσε ότι θα είναι μέλος του cast για το καινούργιο “Sex and the City – And Just Like That…”.

Το “reunion” ακολούθησαν πολλοί ηθοποιοί της σειράς και δεν θα μπορούσαν να λείψουν η Sarah Jessica Parker, η Kristin Davis, η Cynthia Nixon, ο Mario Cantone και αρκετοί ακόμη.

Ενώ εκείνη που αρνήθηκε να επιστρέψεις τη σειρά είναι η Kim Cattrall που είχε τον ρόλο της Samantha Jones.