Ο Χάρης Βαρθακούρης “εισέβαλε” στο House of fame και αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελε να γίνει τραγουδιστής

Ο Χάρης Βαρθακούρης “εισέβαλε” στο House of fame και αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελε να γίνει τραγουδιστής

Στο καινούργιο επεισόδιο του House of fame, οι σπουδαστές προετοιμάζονται πυρετωδώς για το επόμενο live που θα βρεθούν μπροστά από τους κριτές και θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια που τους ανέθεσε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Ο Γιώργος Ντίνος πρόκειται να τραγουδήσει τα «Βράδια αξημέρωτα» του Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος έκανε την είσοδο του στην ακαδημία.

Φυσικά ο Χάρης έδωσε συμβουλές στους παίκτες, ενώ βρέθηκε στην αίθουσα με τον Γιώργο Ντίνο και τον βοήθησε με την ερμηνεία του.

Στη συνέχεια ο γιος του Γιάννη Πάριου, αποκάλυψε και τον λόγο που δεν ήθελε να γίνει τραγουδιστής.

«Δεν το έχω δει ποτέ αυτό ως δουλειά, ως επάγγελμα δεν ήθελα να γίνω τραγουδιστής ποτέ, σαφώς ήθελα να ασχοληθώ με την μουσική και μόνο με την μουσική. Έχοντας ζήσει στο σπίτι ενός τραγουδιστή και ποιου τραγουδιστή μου δημιούργησε ένα κατάλοιπο ότι δεν θέλω να γίνω τραγουδιστής.

Ζήλευα τον παραγωγό του πατέρα μου τον Αχιλλέα τον Θεοφίλου, ο οποίος ουσιαστικά κινεί τα νήματα στην μουσική και έλεγα αυτό θέλω. Μία ημέρα με ρώτησε αν γράφω κομμάτια και του πάω τραγούδια, χωρίς να γράφω στίχους μόνο μουσική γράφω. Του τα πήγα σε κασέτα και μου λέει είναι καταπληκτικά τραγούδια πάμε να κάνουμε δίσκο του μπαμπά.

Έρχεται η εταιρεία και μου λέει Χάρη είναι αμαρτία να μην τραγουδήσεις και κάπως έτσι έγινα τραγουδιστής. Θεωρώ ότι είμαι μουσικός ένα συνθέτης, που είμαι τυχερός γιατί μπορώ να τραγουδήσω. Όλο αυτό για να σας πω ότι δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ το τραγούδι ως επάγγελμα», δήλωσε ο Χάρης Βαρθακούρης.