Ο Brooklyn Beckham υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο με την Nicola Peltz

Ο Brooklyn Beckham υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο με την Nicola Peltz

Όπως είναι γνωστό, ο μεγάλος γιος του David και της Victoria Beckham, Brooklyn ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Nicola Peltz.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, ο 21χρονος Brooklyn και η 25χρονη ζάμπλουτη κληρονόμος και ηθοποιός, αποφάσισαν να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο, ώστε να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

Μάλιστα, οι δυο τους έχουν αναβάλει τον γάμο τους που επρόκειτο να γίνει τον Σεπτέμβρη του 2021 για το 2022. Ενώ ακριβής ημερομηνία δεν υπάρχει ακόμη.

«Τα προγαμιαία συμβόλαια μπορεί να μη φαίνονται ιδιαίτερα ρομαντικά, αλλά στις ΗΠΑ είναι πολύ συνηθισμένα και όλα τα μέλη της οικογένειας της νύφης έχουν συνάψει συμφωνίες με τους συντρόφους τους. Η απόφαση του Brooklyn και της Nicola να προχωρήσουν νομικά ήταν εντελώς αμοιβαία. Είχε εμπειρίες με κορίτσια που ήταν απελπισμένα για τον όνομα των Beckham και είναι χαρούμενοι που η Nicola αγαπά τον Brooklyn για αυτό που είναι.

Και, φυσικά, δεν χρειάζεται τα χρήματά του και έχει τη δική της επιτυχημένη καριέρα. Δεν είναι περίπλοκο. Βασικά, στην απίθανη περίπτωση ενός χωρισμού, και οι δύο πλευρές θα φύγουν από τον γάμο με αυτά που έβαλαν σε αυτόν. Αυτό περιλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία και ιδιοκτησίες. Χρήματα δεν θα αλλάξουν χέρια» ανέφερε πηγή στην The Sun.

Η περιουσία των γονιών του Brooklyn Beckham εκτιμάται στα 335 εκατ. λίρες, ενώ αυτή του πατέρα της Nicola Peltz, στο 1,1 δις. λίρες.