Ο Brooklyn Beckham θα συνεργαστεί με την αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz, στην νέα της ταινία;

Ο Brooklyn Beckham θα συνεργαστεί με την αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz, στην νέα της ταινία;

O Brooklyn Beckham επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να δουλεύει μαζί με την αρραβωνιαστικιά του, Nicola Peltz, στη νέα της ταινία.

Συγκεκριμένα ο μεγαλύτερος γιος της Victoria και του David Beckham δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης με αναφορές στο cast της ταινίας στις ιστορίες του Instagram, προσθέτοντας μια καρδιά.

Το ζευγάρι θα ενώσει τις δυνάμεις του στο δράμα «Lola James», μια ανεξάρτητη ταινία σε σκηνοθεσία, παραγωγή και σενάριο της ίδια της Nicola, η οποία θα παίξει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο επίδοξος φωτογράφος Brookyln θα αναλάβει την φωτογραφία της ταινίας.

Ο Brookyln, μεγαλύτερος αδερφός του Romeo, του Cruz και της Harper Beckham, δείχνει συχνά στα social media την αγάπη και τον θαυμασμό του για την εκπληκτική αρραβωνιαστικιά του.

Αυτή τη φορά ο Brookyln μοιράστηκε με τους followers του ένα στιγμιότυπο τους στο σετ, εκφράζοντας την υπερηφάνεια του για το νέο κινηματογραφικό εγχείρημα της Nicola.

«Είμαι τόσο περήφανος για σένα και ανυπομονώ να δω αυτό το έργο x είσαι το πιο ταλαντούχο άτομο και είμαι τόσο χαρούμενος που το όνειρό σου πραγματοποιείται x έχεις δουλέψει για να δημιουργήσεις μια καταπληκτική ταινία και ένα καταπληκτική έργο τέχνης x. Είμαι τόσο τυχερός που έχω πάρει μέρος και γνώρισα το καταπληκτικό cast και το συνεργείο, δεν μπορώ να περιμένω να δω την πιο εκπληκτική ταινία Lola James», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας του ο Brooklyn Beckham.