Ο Bill Gates χώρισε και επίσημα μετά από 27 χρόνια γάμου

Ο Bill Gates χώρισε και επίσημα μετά από 27 χρόνια γάμου

Και επίσημα χωρισμένοι θεωρούνται ο Bill Gates και η επί 27 χρόνια σύζυγός του Melinda, καθώς κατέθεσαν τα σχετικά έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNBC, στο έγγραφο κανένας από τους δύο δεν ζήτησε αλλαγή ονόματος, ωστόσο δεν αναφέρονται λεπτομέρειες για το τι θα αλλάξει. Από την πλευρά του το US Weekly, που επικαλείται τα δικαστικά έγγραφα, αναφέρει ότι η αίτηση διαζυγίου τους δεν περιλάμβανε υπογεγραμμένη προγαμιαία συμφωνία.

Η είδηση της απόφασής τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες έσκασε σαν βόμβα πριν τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν ένα από τα πιο γνωστά στον επιχειρηματικό και όχι μόνο κόσμο, και κανείς δεν περίμενε πως θα έφτανε η μέρα που θα χώριζαν.

Όπως ανέφεραν, τον Μάιο, οι NYTimes, η Melinda Gates δυσανασχέτησε με τη σχέση του συζύγου της με τον παιδεραστή Jeffrey Epstein και αφού τα μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν λεπτομέρειες για τη σχέση μεταξύ των δύο ανδρών, προσέλαβε δικηγόρους για να εκκινήσουν τις διαδικασίες διαζυγίου.

Ενώ οι δυο τους συμφώνησαν να συνεχίσουν να συνεργάζονται για τη φιλανθρωπία, είναι πιθανό η συνεργασία να τελειώσει μαζί με τον γάμο.

Τον περασμένο μήνα το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, όπου οι δύο είναι συμπρόεδροι και διαχειριστές, είπε ότι η Melinda Gates θα παραιτηθεί εάν κάποιος από τους δύο καταλήξει ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί, αφότου περάσει δοκιμαστική περίοδο δύο ετών.