Ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε το λόγο που δεν πήγε στο Survivor All Star: «Περιμένω την παραγωγή να…»

Ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε το λόγο που δεν πήγε στο Survivor All Star: «Περιμένω την παραγωγή να...»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Happy Day», βρέθηκαν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριάντα Πιερίδη με αφορμή τη συνεργασία τους στο J2US.

Ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μεταξύ άλλων ρώτησε τον ποδοσφαιριστή για τον λόγο που δεν πήγε στο Survivor All Star.

«Τι έγινε… Το έχω πει πολλές φορές. Δεν είχα καν πρόταση για να πάω στο Survivor. Δεν είχα ποτέ κάποιο τηλεφώνημα από την παραγωγή. Δέχομαι πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο και με ρωτούν γιατί. Η απάντησή μου είναι αυτή. Δεν είχα καμία πρόταση από την παραγωγή» είπε ο Άρης Σοϊλέδης και πρόσθεσε:

«Περιμένω κάποια στιγμή την παραγωγή να τοποθετηθεί, αν και δεν θα το κάνει. Γιατί πρώτα από όλα, όλο αυτό προσβάλλει εμένα ως άνθρωπο. Γιατί ο κόσμος βλέπει ότι κάτι έχει γίνει και δεν μπαίνω. Π.χ. να έχω μαλώσει με κάποιον. Δεν μάλωσα με κανέναν. Ίσα – ίσα με τους ανθρώπους της παραγωγής, οπερατέρ, ηχολήπτες κτλ, που περάσαμε έξι μήνες μαζί εκεί, έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Μιλάμε πολύ όμορφα κι αυτοί αναρωτιούνται γιατί δεν πήγα, οπότε δεν έχω κάποια απάντηση».

«Μου βγήκε σε καλό που δεν πήγα, γιατί αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει. Οπότε έκατσε κι αυτό με το J2US και την Μαριάντα και περνάμε ωραία», κατέληξε ο Άρης Σοϊλέδης.