Ο απίστευτος καβγάς της Kendall και της Kylie Jenner που είδαμε στο reality

Ο απίστευτος καβγάς της Kendall και της Kylie Jenner που είδαμε στο reality

Η Kendall και η Kylie Jenner ακολούθησαν τα βήματα των μεγαλύτερων αδερφών τους Kourtney – Kim Kardashian και τσακώθηκαν στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians».

Η απάντηση της Kylie την Kendall μετά τον τσακωμό τους ήρθε μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram στην οποία έλεγε ότι «Δεν είμαι αυταρχική, είμαι το αφεντικό».

Ο καυγάς ξεκίνησε νωρίτερα το ίδιο βράδυ όταν η Kylie φόρεσε ένα σύνολο που η Kourtney είχε αφήσει την Kendall να δανειστεί. «Η Kylie μπαίνει σε ένα δωμάτιο και όλοι υποκλίνονται και την αφήνουν να φορέσει ό, τι θέλει» είπε η Kendall.

Η Kylie αργότερα παραδέχεται στη μητέρα της Kris και τον φίλο της Corey Gamble ότι «έκλεψε το σύνολο της Kendall». «Ω, λες και το αξίζεις περισσότερο;» τη ρώτησε η Kylie.

Η Kendall είπε ότι η Kylie «κατέστρεψε τη βραδιά της» και όταν η Kylie είπε στον οδηγό να μην γυρίσει την Kendall σπίτι της, οι δύο αδερφές πιάστηκαν στα χέρια.

Η Kendall κατέληξε τελικά στο ίδιο αυτοκίνητο με τη μητέρα και τις αδελφές της κλαίγοντας και δηλώνοντας ότι δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ στην αδερφή της.