Ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε πως έπεισε τις Γκερέκου, Κονιόρδου και Κοντού να παίξουν στη “Γη της Ελιάς”

Ο Αντρέας Γεωργίου αποκάλυψε πως έπεισε τις Γκερέκου, Κονιόρδου και Κοντού να παίξουν στη “Γη της Ελιάς”

Η “Γη της Ελιάς” είναι μια από τις νέες φετινές τηλεοπτικές σειρές που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Μάλιστα, ο δημιουργός της, Αντρέας Γεωργίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, μίλησε για την τηλεοπτική του αυτή μεταγραφή, τη συνεργασία με το Mega αλλά και τους πρωταγωνιστές της σειράς που είχαμε χρόνια να δούμε στην τηλεόραση.

“Ήταν απλή η απόφαση, μπορώ να πω. Όπως γίνεται κάθε χρονιά, όταν θα ολοκληρωθεί ένα project, κι έχεις κάτι καινούριο… θα σε προσεγγίσουν από κάποια κανάλια και θα κάνεις μια συζήτηση. Εδώ ήταν πολύ συγκεκριμένο το θέμα μας, θα είμαστε με ένα κανάλι που η ταυτότητά του είναι η μυθοπλασία. Πιστέψαμε στο όραμα του καναλιού για φέτος και απλά ακολουθήσαμε!”, δήλωσε ο Αντρέας Γεωργίου.

Ενώ σχετικά με την ιδέα γύρω από το σενάριο της σειράς, ο δημιουργός και ηθοποιός αναφέρει: “Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Βάνα (Δημητρίου) μου είπε ότι θέλει να γράψει κάτι και το έχει σκεφτεί και οραματιστεί. Τη ρώτησα τι ήταν αυτό και δεν ήθελε να μου πει τίποτα, μου το κρατούσε έκπληξη”.

Αναφερόμενος και στο πλούσιο cast ηθοποιών της “Γης της Ελιάς”, το οποίο περιλαμβάνει ηθοποιούς όπως η Άντζελα Γκερέκου, η Λυδία Κονιόρδου και η Μάρω Κοντού που απείχαν για χρόνια από την τηλεόραση, είπε:

“Δεν χρειάστηκε να τις πείσω. Με την κυρία Γκερέκου είχα χτίσει μια σχέση από την προηγούμενη δουλειά, γνωριστήκαμε, την εκτίμησα πολύ κι όταν διάβασα το κείμενο ήταν ο πρώτος ρόλος που ήξερα ακριβώς ποιος θα τον κάνει.

Με την κυρία Κονιόρδου ήταν πολύ απλά τα πράγματα. Είχαμε μιλήσει όταν θα κάναμε ένα καθημερινό που τελικά δεν έγινε κι είχαμε μια πρώτη επαφή. Όταν της έστειλα το κείμενο, το διάβασε, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι μέσα.

Όπως και η κυρία Μάρω Κοντού, η οποία μου έκανε κι ένα παράπονο ότι δεν είχε και ποτέ πρόταση από την τηλεόραση. Ήθελε σαν τρελή να το κάνει”.