Ο Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε για ποιο λόγο κόπηκε η εκπομπή του με καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο

Ο Αντώνης Σρόιτερ αποκάλυψε για ποιο λόγο κόπηκε η εκπομπή του με καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο

Στα τέλη Οκτωβρίου η εκπομπή «Tik Talk» του Αντώνη Σρόιτερ, με θέμα τον κορονοϊό και τις ιστορίες συνωμοσίας, αλλά και καλεσμένο τον Γρηγόρη Πετράκο, δεν προβλήθηκε ποτέ.

Mε αφορμή ότι στο «Tik Talk» ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Μαυρίδης που νόσησε βαριά από κορονοϊό, ο Αντώνης Σρόιτερ, ξεκαθάρισε τι έγινε και αποφάσισε η εκπομπή του δε βγήκε ποτέ στον αέρα.

«Παρακολούθησα όλο αυτό που είχε γίνει με τους συνωμοσιολόγους, τους αρνητές του κορονοϊού και σου είπα, παρότι ήταν μια λάθος στιγμή εκείνη να βγει η εκπομπή γιατί ήταν στα ύψη τα κρούσματα, ότι ήταν λάθος για μένα που δεν την παίξατε. Τους κάνατε μάγκες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω… Τους κάνατε να φαίνονται ότι είχαν δίκιο» είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στον Αντώνη Σρόιτερ, με τον δημοσιογράφο να απαντά:

«Χαίρομαι που το λες γιατί υπάρχουν ορισμένες στιγμές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όταν υπάρχουν κάποιοι, που είναι πιο ειδικοί από εμάς, σου λένε ότι υπάρχει περίπτωση σε έναν άνθρωπο να κάνεις κακό, εκεί πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες. Κάτι τέτοιο έπραξα εγώ τότε. Σωστό, λάθος δεν ξέρω, αλλά αυτό με συμβούλευσαν να κάνω και αυτό έκανα».