Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρίχνει τα βέλη του για το House of Fame και την Ελένη Φουρέιρα

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρίχνει τα βέλη του για το House of Fame και την Ελένη Φουρέιρα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και μίλησε για την φετινή του συμμετοχή στο «Big Brother», αλλά σχολίασε και τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε στο «House of fame», αλλά και στην Ελένη Φουρέιρα που έχει αναλάβει την παρουσίαση.

«Στο τωρινό στην Ακαδημία μπαίνουμε μέσα και έχουμε τα εξής, βλέπουμε μία που αν δεν τραγουδήσει το πιάνο της δεν θέλει να τραγουδήσει. Έχουμε έναν άλλον που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και βρίζει… Τσακώνονται χωρίς λόγο, τους μισούς από αυτούς εγώ από οντισιόν δεν του πέρναγα. Να είναι σωστοί εγώ δεν μιλάω για τραγουδισταράδες, είναι υλικό για πέταμα. Από κάπου έχουν πάρει αέρα, έχουμε παίκτες εναντίον καθηγητών και το αντίθετο και δεν βγάζεις τίποτα», δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ενώ για την Ελένη Φουρέιρα, ο παρουσιαστής είπε: «Υπάρχει το σύνδρομο της Ελένης Φουρέιρα, τι εννοώ ακούω συνεχώς για την Φουρέιρα, η Φουρέιρα είναι μια χαρά το τραγούδι Κύπρου Eurovision μου άρεσε πάρα πολύ… Αλλά συγνώμη θα βάλω τον Αρναούτογλου να τραγουδήσει στην Eurovision; Γιατί να βάλω την Φουρέιρα να παρουσιάσει;

Εγώ δεν είμαι εναντίον του φαίνεσθαι, αλλά αυτό το φαίνεσθαι να μην βιάζει το είναι. Λοιπόν εγώ δεν έχω τίποτα με την Φουρέιρα, την έχω δει στην Eurovision και μου έκανε εντύπωση και μου άρεσε πάρα πολύ. Αλλά παρουσιάζει την εκπομπή και λέει συνέχεια πάρα πολύ ωραία μπράβο σου, αλλά πονάνε τα αυτιά μας, ευτυχώς που υπάρχει στην επιτροπή ο Φοίβος και λέει πράγματα… Με αυτή την εκπομπή ήθελα να αλλάξω τηλεόραση».