Ο Alec Baldwin “σπάει” τη σιωπή του και “λυγίζει” για την τραγωδία στα γυρίσματα της νέας του ταινίας: “Δεν τράβηξα τη σκανδάλη”

Ο Alec Baldwin “σπάει” τη σιωπή του και "λυγίζει" για την τραγωδία στα γυρίσματα της νέας του ταινίας: “Δεν τράβηξα τη σκανδάλη”

Την πρώτη του συνέντευξη μετά το τραγικό συμβάν που έγινε στα γυρίσματα της ταινίας “Rust”, παραχώρησε ο Alec Baldwin στον George Stephanopoulos.

Μάλιστα, σε απόσπασμα που έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό ABC, ο ηθοποιός φαίνεται να “λυγίζει” όταν περιγράφει όσα έγιναν εκείνη την ημέρα.

«Δεν τράβηξα την σκανδάλη» λέει ο Baldwin και συμπληρώνει: «Πάω το μυαλό μου πίσω, σκέφτομαι. Τι θα μπορούσα να είχα κάνει;».

Ενώ ο Alec Baldwin κατά τη διάρκεια της συνέντευξης είναι δακρυσμένος και αναφέρει πως αυτό που έγινε εκείνη την ημέρα είναι το χειρότερο πράγμα που του έχει συμβεί ποτέ.

«Η σκανδάλη δεν τραβήχτηκε, δεν το έκανα. Δεν θα στόχευα ποτέ κάποιον με όπλο και να τραβούσα την σκανδάλη, ποτέ…Κάποιος έβαλε αληθινή σφαίρα στο όπλο. Μια σφαίρα που δεν θα έπρεπε καν να είναι στα γυρίσματα», προσθέτει σε άλλο σημείο ο Alec Baldwin.