Ο Alec Baldwin πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ο Alec Baldwin πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Ένα τραγικό δυστύχημα με πρωταγωνιστή τον Alec Baldwin, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα μια γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, ο ηθοποιός κατά λάθος πυροβόλησε με συνέπεια να τη σκοτώσει, ενώ τραυματίστηκε και ο σκηνοθέτης.

Το δυστύχημα έγινε στο σετ του γουέστερν Rust στο Νέο Μεξικό, όταν ο Alec Baldwin πυροβόλησε με όπλο που υποτίθεται πως είχε άσφαιρα.

Ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για το τρομερό περιστατικό, ο 63χρονος ηθοποιός γύριζε μια σκηνή για την ταινία της οποίας είναι και συμπαραγωγός, όταν ένα όπλο που βρισκόταν στο σετ ως σκηνικό και εκπυρσοκρότησε, γύρω στις 13.50 την Πέμπτη (τοπική ώρα).

Στο μεταξύ ο Baldwin οδηγήθηκε σε εγκαταστάσεις της αστυνομίας στη Santa Fe για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με το τραγικό συμβάν.

 

Η νεκρή γυναίκα είναι η 42χρονη Halyna Hutchins, που εργαζόταν στην ταινία ως διευθύντρια φωτογραφίας, ενώ ο 48χρονος τραυματίας είναι ο Joel Souza, σκηνοθέτης της ταινίας.

Ενώ αμέσως η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο σκηνοθέτης της ταινίας νοσηλεύεται τραυματισμένος.

Μάλιστα, όλα έγιναν στο Bonanza Creek Ranch, τον τόπο γυρισμάτων της ταινίας στο Νέο Μεξικό.

Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα. Ωστόσο ακόμη δεν έχει ασκηθεί διώξεις σε βάρος του Alec Baldwin.

Επίσης η εφημερίδα Santa Fe New Mexican ανέφερε ότι ο Alec Baldwin εθεάθη έξω από το γραφείο του σερίφη, στο Νέο Μεξικό, να κλαίει για τα όσα έχουν συμβεί.