Ο Αιμίλιος Χειλάκης ξεκίνησε τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες: Οι πρώτες φωτογραφίες

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ξεκίνησε τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες: Οι πρώτες φωτογραφίες

Όπως έχει γίνει γνωστό, την Πέμπτη 3 Ιουνίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του Β’ Κύκλου της σειράς “Άγριες Μέλισσες”.

Το μεγάλο φινάλε που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες, αυτό το διάστημα προετοιμάζετε για τον τρίτο κύκλο με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει.

Στον Γ’ Κύκλο θα δούμε νέα πρόσωπα που θα “εισβάλλουν” στο Διαφάνι και θα ταράξουν τις ισορροπίες και τις ζωές των ηρώων.

Αυτά που έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα είναι πως η τρίτη σεζόν της επιτυχημένης δραματικής σειράς θα διαδραματίζεται στην περίοδο της Χούντας, μία σκοτεινή περίοδο για την Ελλάδα και πως ένας γνωστός ηθοποιός θα ενταχθεί στο καστ και θα υποδυθεί έναν μισητό χαρακτήρα.

Ο λόγος για τον Αιμίλιο Χειλάκη που θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα που έχουμε ακούσει αρκετές φορές στα επεισόδια. Συγκεκριμένα, θα ενσαρκώσει τον Ακύλα Μεγαρίτη, τον αρχηγό της φασιστικής οργάνωσης, των «Αβάντων».

Μάλιστα η πρώτη εμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη στις “Άγριες Μέλισσες” δε θα αργήσει, καθώς θα τον δούμε στο τελευταίο επεισόδιο του B’ Κύκλου.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα και δε δίστασε να δημοσιεύσει και τις πρώτες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, πόσταρε τρεις εικόνες στις οποίες ποζάρει με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, την Κατερίνα Διδασκάλου και τον Γιώργο Γεροντιδάκη.