Ο Acun Ilıcalı αποκάλυψε τον διάσημο καλλιτέχνη που θα παρευρεθεί στο πάρτι της ένωσης του Survivor

Ο Acun Ilıcalı αποκάλυψε τον διάσημο καλλιτέχνη που θα παρευρεθεί στο πάρτι της ένωσης του Survivor

Λίγες μόλις εβδομάδες χωρίζουν τους παίκτες του Survivor από τη βραδιά της ένωσης και ήδη έχουν γραφτεί πολλά για το πάρτι που διοργανώνει η παραγωγή.

Μάλιστα, την Παρασκευή η εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε την ημερομηνία της ένωσης, η οποία είναι η 11η Απριλίου.

Η παραγωγή του reality επιβίωσης επιθυμεί ένα μεγάλο όνομα της διεθνούς μουσικής σκηνής να δώσει το παρών στο μεγάλο αυτό πάρτι και μάλιστα έχουν ακουστεί ήδη κάποια ονόματα.

Συγκεκριμένα, η Soula Glamorous αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της πριν από μερικές ώρες ότι στο πάρτι της ένωσης τραγουδήσει η Dua Lipa.

Ωστόσο, ο παραγωγός του reality Acun Ilıcalı, αποκάλυψε ότι το όνομα του καλλιτέχνη που θα τραγουδήσει στην ένωση είναι o διάσημος τραγουδιστή, Jason Derulo που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη νέα γενιά.

Το μόνο που δεν διευκρίνισε ο παραγωγός του reality είναι αν ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί και στα δύο Survivor, το Eλληνικό και το Tουρκικό.

«Το μεγάλο όνομα πίσω από τα τραγούδια Swalla και Savage Love, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής Jason Derulo, θα εμφανιστεί στο πάρτι επανένωσης Survivor και θα εκτελέσει τα αγαπημένα του τραγούδια», έγραψε στην ανακοίνωσή του στο instagram ο Acun Ilıcalı.