Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Μεγαλώνοντας σταμάτησα να κάνω πλάκα, είμαι πιο ξεκάθαρη»

dorettapapadimitriou-250x250.jpg

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», βρέθηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της, τα παιδιά της, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά με νέα εκπομπή.

Ενώ σχετικά με τις αλλαγές που βλέπει στον εαυτό της με το πέρασμα του χρόνου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου παραδέχτηκε: «Είμαι άνθρωπος που θα κάνει πλάκα. Αλλά αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με χιούμορ. Θα αυτοσαρκαστώ αλλά αυτό έχει και ένα μειονέκτημα, ότι πολλές φορές οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τι σου συμβαίνει, εάν υποφέρεις για παράδειγμα.

Εγώ που κάνω πλάκα και αυτοσαρκάζομαι αυτό δίνει περίεργα μηνύματα στο κατά πόσο κάποιος πρέπει να προσέξει τη συμπεριφορά του, γιατί κάτι με ενοχλεί ή με πληγώνει. Μεγαλώνοντας το έχω σταματήσει αυτό – το να κάνω πλάκα – και είμαι πιο ξεκάθαρη».

Όσο για το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά, η Ντορέττα είπε με χιούμορ: «Με χαρά θα έκανα ξανά κάποιο τηλεπαιχνίδι. Πρωινό δεν θα έκανα σίγουρα, αλλά παίζει ρόλο και η παρέα. Εγώ, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Μαίρη Συνατσάκη, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα κάναμε ωραίο πρωινό; Με ρωτήσατε τι θα ήθελα».