Νόνη Δούνια: «Ο σύζυγός μου είναι “προπονημένος” να με φλερτάρουν μπροστά του»

Νόνη Δούνια: «Ο σύζυγός μου είναι “προπονημένος” να με φλερτάρουν μπροστά του»

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε η Νόνη Δούνη.

Το πρώην μοντέλο και Βουλευτής, μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της, τη κρίση που πέρασε ο γάμος τους αλλά και το γεγονός πως συχνά τη μπερδεύουν με την Εύη Αδάμ.

«Σαν παιδί ήμουν αγοροκόριτσο, άτακτη, ένα παιδί πολύ ενεργητικό. Θεωρώ ότι οι γονείς μου ήταν αυστηροί, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι υπήρχαν κανόνες που έπρεπε να ακολουθούμε. Υπήρχαν συνέπειες για κάποια πράγματα που δε γινόντουσαν, άρα ναι, δεν ήταν οι super χαλαροί γονείς» είπε η Νόνη Δούνια.

«Άλλες μέρες είμαι συμφιλιωμένη με το χρόνο αλλά υπάρχουν και άλλες που είναι οι κακές, που λέω ότι δε τα πάω και τόσο καλά με την πάροδο του χρόνου. Νομίζω ότι οι ρυτίδες είναι και τα σημάδια της ζωής μας. Είναι αυτά που έχουμε ζήσει. Θέλω να έχω μια καλή εικόνα. Θα φροντίσω τον εαυτό μου για να είμαι η καλύτερη εκδοχή του χωρίς υπερβολές» είπε η Νόνη Δούνια για τη σχέση της με τον χρόνο.

Όσο για τα παιδιά της, η Νόνη Δούνια είπε: «Είμαι μητέρα, σύζυγός και βουλευτής. Αν για παράδειγμα έχω μια πολύ σημαντική εκδήλωση και την ίδια ώρα έχει αγώνες η κόρη μας, θα επιλέξω να πάω στα παιδιά μας. Η οικογένειά μου είναι τα παιδιά μου. Πάρα πολλές γυναίκες σήμερα έχουν πολλαπλούς ρόλους και τα καταφέρνουν πάρα πολύ καλά. Συγκινούμαι πάρα πολύ με τα παιδιά. Γενικά συγκινούμαι πάρα πολύ. Από τότε που έγινα μητέρα είμαι πολύ πιο ευσυγκίνητη απ’ ότι ήμουν στο παρελθόν. Μπορεί να κλάψω με μια διαφήμιση ή μια ελληνική ταινία».

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Δυστυχώς για κάποιους θα ζήσω μέχρι τα 100. Δε θυμάμαι τίποτα από αυτή τη στιγμή. Θυμάμαι απλά ότι ζαλίστηκα. Πήγα αμέσως στο ιατρείο Βούλας, με πρόσεξαν πάρα πολύ και επέστρεψα σπίτι μου. Δε με ταρακούνησε αυτή η ιστορία. Γενικότερα δεν ταρακουνιέμαι εύκολα. Για την επέμβαση καρδιάς χρειάστηκαν 6-7 ώρες» δήλωσε η Νόνη Δούνια για το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Ακόμη, η Νόνη Δούνια αναφέρθηκε και στη σχέση με τον σύζυγό της και την κρίση που πέρασαν κάποια στιγμή λέγοντας: «Ο έρωτας στο πέρασμα του χρόνου αλλάζει μορφή, δεν είναι όπως στην αρχή. Μπορείς να έχεις μια πάρα πολύ καλή σχέση με τον σύντροφό σου που συνεχώς ανατροφοδοτείται αν και οι δυο το θέλουν και κάνουν μικρά πραγματάκια ώστε να κρατιέται η σχέση σε ένα ωραίο επίπεδο. Όλα τα ζευγάρια περνάνε κρίση. Είμαστε 20 χρόνια μαζί, είναι δυνατόν; Τι είμαστε; Το τέλειο ζευγάρι; Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του αρκεί να το θέλουν και οι δυο. Εννοείται ότι συμβουλεύτηκα ειδικό, και όταν έγινα μητέρα και τώρα κάνω ψυχανάλυση.

Τον άντρα μου τον γνώρισα όταν ήμουν 30-31 οπότε είχε φύγει αυτό το τοξικό συναίσθημα της ζήλιας. Δεν έχω πιστέψει ποτέ ότι κάποιος είναι δεδομένος στη ζωή μας, πάντα υπάρχει η πιθανότητα κάποιος να φύγει από τη σχέση. Ο καθένας είναι ελεύθερος. Από την αρχή που είδα τον σύζυγό μου είπα ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που θέλω να μοιραστώ τη ζωή μου… Πολλές φορές με έχουν φλερτάρει μπροστά του, όπως και εκείνον, είναι φυσιολογικό».

«Πάντα μας μπέρδευαν με την Εύη Αδάμ. Έχει τύχει να μπει η Εύη σε εκδήλωση με τον σύζυγό μου, γιατί πήγαν μαζί, και της μιλούσαν για ώρες σαν να μιλάνε σε εμένα κι εκείνη απαντούσε κανονικά. Κι εγώ απαντάω σαν Εύη Αδάμ» κατέληξε η Νόνη Δούνια.