Νίκος Οικονομόπουλος: «Το πατρικό ένστικτο έχει χτυπήσει»

Νίκος Οικονομόπουλος: «Το πατρικό ένστικτο έχει χτυπήσει»

Πρεμιέρα στις 31 Δεκεμβρίου έκανε «FAITH» στο ANT1+ Original, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Νίκο Οικονομόπουλο.

Στο ντοκιμαντέρ ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μιλάει για την επαγγελματική και την προσωπική του ζωή και απόσπασμα του προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Μάλιστα, ο Νίκος Οικονομόπουλος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή τονίζοντας πως το πατρικό του ένστικτο έχει χτυπήσει.

«Το πατρικό ένστικτο έχει χτυπήσει. Δε ξέρω πότε θα γίνει αυτό, δεν ξέρω. Δε μπορώ να το σχεδιάσω. Κι ενώ εγώ είμαι γενικά του προγράμματος, έχω πρόγραμμα στη ζωή μου σε όλα, σε αυτό δεν έχω βάλει πρόγραμμα. Οικογένεια θα κάνω όποτε θέλει ο Θεός. Δεν με πήραν και τα χρόνια. Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ και ο έρωτας. Υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση. Εμένα αυτό μου αρέσει, το πιο ρομαντικό, πιο παραδοσιακό» λέει ο Νίκος Οικονομόπουλος και συνεχίζει: «Γυναίκα είναι η ζωή… Από μια γυναίκα ήρθαμε όλοι».

Όσον αφορά την συγκίνησή του στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην Πάτρα ανέφερε: «Πάντα σκέφτομαι το παρελθόν. Το κουβαλάω. Ζω με το παρελθόν, και τις κακές και τις καλές στιγμές. Είδα τον πατέρα μου, την μάνα μου. Ξέρεις, το μυαλό δε σταματάει, ειδικά το δικό μου, να σκέφτεται. Και ήθελα και να το μοιραστώ. Για ποιο λόγο να κρυβόμουν; Έχω κανένα λόγο να κρύψω τη συγκίνησή μου; Πείραξα κάποιον; Ίσα ίσα. Ήταν οι άνθρωποι που με έφεραν στη ζωή και γύρισα τον χρόνο πίσω και σκέφτηκα όλα αυτά που έχω ζήσει. Δεν είναι και λίγα».