Νίκος Οικονομόπουλος για το θαύμα που βίωσε on camera: «Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου»

Νίκος Οικονομόπουλος για το θαύμα που βίωσε on camera: «Το είδαν όλοι δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου»

Ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο «FAITH» στον ΑΝΤ1+, προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Μάλιστα, σε αυτό βλέπουμε τον τραγουδιστή που δεν έχει κρύψει τη βαθιά πίστη του στον Θεό, σε μια εκκλησία, να ζει on camera το θαύμα, όταν μία εικόνα της Παναγίας πλημμυρίζει με μύρο.

«Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος» εξομολογείται ο Νίκος Οικονομόπουλος μπροστά στον πατέρα Χριστόδουλο.

Ο ίδιος προσθέτει κατόπιν: «Ένας λόγος που σας πήγα εκεί και μιλάμε και γι’ αυτό το θέμα είναι ότι θέλω να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Να βοηθήσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει. Αν το πεις στον οποιονδήποτε, ίσως να σου πει ότι “εντάξει, δεν έχει λογική”, όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται».

Ενώ στη συνέχεια παρακολουθούμε τη στιγμή που ο Νίκος Οικονομόπουλος βιώνει το θαύμα, όταν βλέπει την εικόνα της Παναγίας να πλημμυρίζει με μύρο και αναφέρει: «Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Και ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της. Ευτυχώς που τα βλέπατε και ήσασταν εδώ, δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει. Αυτό το πράγμα γίνεται παρουσία του Αγίου Πνεύματος».