Νίκος Μίχας: «Όταν βλέπεις ότι κάνεις επιτυχία, πρέπει να πηγαίνεις αγκαζέ με έναν ψυχολόγο, εγώ δε το έκανα»

Νίκος Μίχας: «Όταν βλέπεις ότι κάνεις επιτυχία, πρέπει να πηγαίνεις αγκαζέ με έναν ψυχολόγο, εγώ δε το έκανα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, παραχώρησε ο Νίκος Μίχας που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή του στο Fame Story.

Ο τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να αφιερωθεί στην ιατρική, χωρίς να έχει εγκαταλείψει τη μουσική, μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή του αυτή, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο τον επηρέασε η ξαφνική δημοσιότητα που απέκτησε από το talent show αλλά και τον γάμο με την κατά 10 χρόνια νεότερη σύζυγό του που ήταν… θαυμάστριά του.

«Δε χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη να αφήσω τη δημοσιότητα και να πάω να κάνω το αγροτικό μου στα Αντικύθηρα. Δε το είχα προγραμματίσει και δε περίμενα ότι θα το μάθει κόσμος και θα γίνει ντόρος. Δε περίμενα καν ότι θα ασχοληθεί κάποιος με αυτό το πράγμα. Έσκασε λίγο σαν βόμβα γιατί με ξέρουν σαν λίγο πιο “βρώμικο” καλλιτέχνη και ήταν λίγο κόντρα ρόλος το “Νίκος Μίχας και γιατρός”. Γι΄ αυτό έκανε αίσθηση.

Επάνω στην κρίση, με επηρέασε λίγο ψυχολογικά, ένιωσα ότι κάπως είχα τελματώσει στο καλλιτεχνικό. Έχασα τον στόχο μου. Κατάφερα να φτάσω σε ένα σημείο και μετά έπαθα μπλακ άουτ. Αυτό δεν το ξεπέρασα εύκολα. Συνέπεσε και με μια ψυχολογική κατάπτωση, και τα προσωπικά μου δεν πήγαιναν καλά εκείνη την περίοδο…» εξομολογήθηκε ο Νίκος Μίχας.

«Δεν είχα καμία σχέση με την τηλεόραση εκείνη την εποχή, ούτε έβλεπα, έλειπα και στο εξωτερικό… Είχα μια σχέση με μια κοπέλα στην Ελλάδα και ήταν δική της έμπνευση να πάω στο Fame Story. Η δημοφιλία που πήρα ήταν ένα γερό σοκ. Μπορεί να αποβεί πολύ επικίνδυνη για κάποιον που δε μπορεί να τη διαχειριστεί γι’ αυτό και πρέπει όταν βλέπεις ότι έχεις επιτυχία, πρέπει να πηγαίνεις αγκαζέ με έναν ψυχολόγο. Εγώ δε το έκανα αυτό και ήταν λάθος μου» αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στο Fame Story και την ξαφνική δημοφιλία που κέρδισε.

Όσο για την γυναίκα του αλλά και το παιδί τους, είπε: «Η γυναίκα μου πάντα με θαύμαζε. Έχουμε και μια σημαντική διαφορά ηλικίας. Δέκα χρόνια. Όταν εγώ ήμουν 24 εκείνη ήταν 14. Της άρεσα καλλιτεχνικά. Η πατρότητα είναι κάτι που ανακαλύπτω τα τελευταία 2.5 χρόνια. Είναι κάτι πρωτόγνωρο. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς. Η μεγαλύτερή μου αγάπη είναι το παιδί μου».