Νίκος Μάνεσης: «Αυτοί οι αχρείοι τύποι θα έπρεπε να πάνε σπίτι τους…»

μανεση-250x250.jpg

Μια διαφορετική έναρξη στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”, έκανε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ο Νίκος Μάνεσης με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε με τον Μίλτο Τεντόγλου και τα παπούτσια

Συγκεκριμένα το ενημερωτικό μαγκαζίνο του Alpha ξεκίνησε με πλάνα από όλα τα παπούτσια των συντελεστών, ενώ ο Νίκος Μάνεσης είπε:

«Ξεκινήσαμε με έναν εναλλακτικό τρόπο, γιατί βιώσαμε μία παρωδία, να χαμογελάσουμε και λίγο. Μιλούσαμε όλη τη βδομάδα για τα παπούτσια του Μίλτου. Μετά τις εξελίξεις, η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου θα πρέπει να κυκλοφορεί με σαγιονάρες και μάλιστα αυτές που είχαμε στον στρατό, τις πολύ φτηνές.

Αυτό που θέλω να πω χαριτολογώντας είναι ότι μη νομίζετε πως αυτοί που ασχολούνται διοικητικά με τον Αθλητισμό είναι ειδικοί. Ενδεχομένως έτσι να δικαιολογούνται τέτοιες γκάφες και τέτοια αστεία».

«Αυτό που έγινε με τον Τεντόγλου ήταν παρωδία. Θα έπρεπε να ‘χει παραιτηθεί όλη η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου και να υπάρχουν νότες διαμαρτυρίας από τους Έλληνες επισήμους. Λόγω χρώματος παπουτσιού ακυρώνεις έναν πεντακάθαρο αθλητή; Επί δεκαετίες σάρωναν οι ντόπες. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Είναι τρελά αυτά. Όλοι αυτοί οι αχρείοι τύποι θα έπρεπε να πάνε σπίτι τους, πάνε να κάνουν business με το ευγενέστερο άθλημα που είναι ο Στίβος», τόνισε ο Νίκος Μάνεσης στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Επειδή είμαι παλιός αθλητής Στίβου, είμαι πολύ ευαισθητοποιημένος και τα γνωρίζω. Άκου λέει ακύρωσαν άλμα για τα παπούτσια. Για όνομα της Παναγίας».