Νίκος Κοκλώνης: «Υπήρξε περίοδος που δεν είχα τίποτα, ούτε το εισιτήριο για να πάω στο γραφείο»

Νίκος Κοκλώνης: «Υπήρξε περίοδος που δεν είχα τίποτα, ούτε το εισιτήριο για να πάω στο γραφείο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day, βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής σε μια σπάνια εξομολόγηση στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

«Ερωτευμένος θα μπορούσα να ζήσω σε μια καλύβα. Ερωτευμένος αγκαλιά να βλέπω τη θάλασσα. Τα λεφτά είναι εργαλείο, αλλά και όταν δεν τα είχα ήμουν ο ίδιος. Υπήρξε περίοδος που δεν είχα τίποτα, ούτε το εισιτήριο για να πάω στο γραφείο. Αλλά δεν “έπεσα” γιατί ήμουν ερωτευμένος. Ήμουν καλά εκεί οπότε είπα εντάξει θα τα βγάλουμε ξανά τα χρήματα.

Είμαι λίγο τυχερός, αλλά δεν το βάζω και κάτω. Αν δεν έχεις λεφτά και γίνονται άσχημα πράγματα στη ζωή σου πρέπει να δεις το πρόβλημα ως τρίτος. Αν το αντιμετωπίσεις έτσι θα καταφέρεις να το ξεπεράσεις. Σήμερα έχω πολλούς φίλους, αλλά ξέρω, ό,τι αν κάτι γίνει και ξεμείνω από λεφτά, δε θα τους έχω. Θα έχω τον Τρύφωνά μου. Είμαι happy και ξέρω ποιοι είναι κανονικοί μου φίλοι και ποιοι δεν είναι.

Όταν ξεκίνησα τις παραγωγές έλεγαν “θα σκάσει ο Κοκλώνης”, αλλά εγώ σιγά σιγά με επιμονή και υπομονή κατάφερα να αποδείξω ότι είμαι σωστός και μεγαλώνω. Λάθη κάνουμε όλοι, αλλά το θέμα είναι να τα διορθώνουμε και να μαθαίνουμε από αυτά. Είμαι ερωτευμένος τρία χρόνια τώρα με τα πάνω και τα κάτω μου. Περνάω καλά. Ένας ερωτικός καβγάς μπορεί να με αποσυντονίσει» τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης.