Νίκος Μπάρκουλης για την συμβουλή του Ανδρέα Μπάρκουλη και το bullying που δέχτηκε: “Μου έλεγαν ότι ο πατέρας μου είναι γέρος”

Νίκος Μπάρκουλης για την συμβουλή του Ανδρέα Μπάρκουλη και το bullying που δέχτηκε: "Μου έλεγαν ότι ο πατέρας μου είναι γέρος"

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Νίκος Μπάρκουλης.

Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη μεταξύ άλλων μοιράστηκε τις όμορφες, αλλά και δύσκολες στιγμές που έζησε με τον πατέρα του, τη συμβουλή που του έδωσε και αποκάλυψε το bullying που δεχόταν ως παιδί.

«Ήξερα ποιος είναι ο πατέρας μου, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω όπως το καταλαβαίνω τώρα στα 20 μου. Τώρα συνειδητοποιώ ποιος ήταν ο πατέρας μου, ειδικά από τη στιγμή που μπήκα στο J2US, τώρα καταλαβαίνω το όνομα και του πατέρα μου και ποιος ήταν. Ο πατέρας μου με κοιτούσε στα μάτια και μου έλεγε να γίνω καλός άνθρωπος. Από όταν άρχισα να μαθαίνω τις λέξεις, μέχρι την ηλικία που έφυγε, άκουγα μόνο αυτό. Ήθελε να είμαι καλός άνθρωπος και να είμαι καλός μέσα μου. Ήθελε να γίνω ποδοσφαιριστής ή ηθοποιός.

Η μητέρα μου πήρε έναν άντρα όχι στα καλύτερά του, αντικειμενικά μιλώντας. Στα 65 του με έκανε. Η μάνα μου ήταν 35 χρονών. Δεν έχω δει στη ζωή μου άλλον άνθρωπο να ξενυχτάει έτσι στα νοσοκομεία. Πολλή αγάπη.

Έχω δει πολλά σχόλια και για την μητέρα μου ότι ήθελε να βγαίνει στις κάμερες και πολλή κριτική. Απλά δεν καταλαβαίνω πως περνούν την ώρα τους με το να γράφουν σχόλια… Έχω υποστεί πολύ bullying στο δημοτικό μέχρι και το γυμνάσιο. Δεν ήμουν πολύ κοινωνικός και ήμουν πολύ κλειστός.

Έλεγαν διάφορα, όπως αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό, ότι ο πατέρας σου είναι γέρος και δεν μπορεί να παίξει μπάλα. Πήγαινα σπίτι, έπαιρνα ένα φύλλο χαρτί Α4 και το έκανα μπαλάκι και το πετούσα στον πατέρα μου για να παίξουμε, εφόσον δεν μπορούσε αλλιώς. Είχα μια συζήτηση κάποια στιγμή για τα παιδικά χρόνια κι έλεγα γιατί όλα αυτά. Είναι ξεκάθαρα από το σπίτι όλα αυτά, που έλεγαν» είπε ο Νίκος Μπάρκουλης.