Νίκη Παλληκαράκη: «Ήταν δύσκολο που μέσα σε έναν χρόνο έχασα και τους δυο γονείς μου»

Νίκη Παλληκαράκη: «Ήταν δύσκολο που μέσα σε έναν χρόνο έχασα και τους δυο γονείς μου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραχώρησε η Νίκη Παλληκαράκη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στην σειρά «Η Γη της Ελιάς», την υποκριτική που λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά στη ζωή της, την απώλεια τον δυο γονιών της μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αλλά και το πρώτο της «σεντόνι» επί σκηνής που ήρθε στη συνεργασία της με τη Μαρινέλλα.

«Ως Νίκη Παλληκαράκη νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που μου έγινε πρόταση να συμμετέχω σε μια πετυχημένη σειρά όπως είναι η “Γη της Ελιάς”», ανέφερε η ηθοποιός.

Ενώ μιλώντας για το ρόλο της στη «Γη της Ελιάς», η Νίκη Παλληκαράκη ότι αναμένεται εξαιρετική συνέχεια: «Η Φανή Αναστασίου είναι μια πετυχημένη δικηγόρος, χήρα που μεγαλώνει το παιδί της Αντιγόνης, τη μικρή Αγγελική. Η Φανή Αναστασίου έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ισίδωρο. Έρχεται εξαιρετική συνέχεια».

«Τέλειωσα συνειδητά την ιατρική, αλλά για εμένα ήταν λυτρωτικό να γυρίσω στο θέατρο. Το θέατρο μου έλυσε υπαρξιακά ζητήματα, δε χρειάστηκε να πάω σε ψυχίατρο, μου φώτισε τα σκοτάδια», ανέφερε η ηθοποιός σχετικά με την ενασχόλησή της με την υποκριτική, ενώ μιλώντας για δύσκολες στιγμές που έχει αντιμετωπίσει παραδέχτηκε «Ήταν δύσκολο που μέσα σε ένα χρόνο έχασα και τους δυο γονείς μου».

«Όταν δούλεψα με τη Μαρινέλλα έπαθα το πρώτο μου “σεντόνι”, έπεσα στα πόδια της, σήκωσα το κεφάλι γιατί έπρεπε να πω τα λόγια μου και δεν μπορούσα. Χάθηκα, ήταν μια μαγική στιγμή», περιέγραψε η Νίκη Παλληκαράκη.