Νίκη Λυμπεράκη: “Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί, οπότε…”

Νίκη Λυμπεράκη: “Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί, οπότε…”

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στα παιδικά της χρόνια καθώς και στη νέα της εκπομπή στο Mega με τίτλο «Μεγάλη Εικόνα».

«Ήμουν καλή μαθήτρια και απουσιολόγος, αλλά δεν έβαζα απουσίες σε όσους έκαναν κοπανά. Η μητέρα μου ήταν μαθηματικός, αυστηρή, την είχα καθηγήτρια τρία χρόνια και είχα φάει και αποβολή από τη μαμά μου», είπε αρχικά η Νίκη Λυμπεράκη και συνέχισε:

«Μου είχαν πει στα 33 μου πως πολύ δύσκολα θα έκανα παιδί στη ζωή μου, οπότε είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην το περιμένω. Μου μίλησαν για πολύ μικρό χρονικό περιθώριο, επομένως σταμάτησα να περιμένω και να σκέφτομαι ένα παιδί. Δεν ήταν στα σχέδια μου. Όταν ήρθε το παιδί δεν με βρήκε σε διαδικασία προσπάθειας για να το αποκτήσω, ήταν μια τρομερή έκπληξη, ένα θαύμα. Είχα εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να μην περιμένει παιδί, γιατί δεν ήθελα να ζήσω τη ματαίωση, ενώ θαυμάζω τις γυναίκες που κάνουν αγώνα για ένα παιδί».

Ενώ όσον αφορά τη νέα της εκπομπή στο Mega, η Νίκη Λυμπεράκη ανέφερε:

«Η Μεγάλη Εικόνα είναι μια ενημερωτική εκπομπή στη νυχτερινή ζώνη με μια πιο φρέσκια ματιά. Οδηγός θα είναι η επικαιρότητα αλλά με χώρο και για πιο εναλλακτικές προσεγγίσεις και ως επιώ το πλείστων θέλουμε να είναι ζωντανή η εκπομπή»