Νίκη Λυμπεράκη: «Είμαι χαζομαμά και ερωτευμένη με τον γιο μου»

Νίκη Λυμπεράκη: «Είμαι χαζομαμά και ερωτευμένη με τον γιο μου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και τον Παύλο Σταματόπουλο, παραχώρησε η Νίκη Λυμπεράκη.

Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα θέματα της επικαιρότητας, στον διαχωρισμό ψυχαγωγικών και ενημερωτικών εκπομπών αλλά και στον γιο της με τον οποίο όπως λέει είναι ερωτευμένη.

«Είναι μια βαριά περίοδος, προφανώς και έχει δημοσιογραφικές προκλήσεις, αλλά θα προτιμούσαμε ως άνθρωποι να περνάμε μια αδιάφορη περίοδο. Το θέμα με τους θανάτους των τριών παιδιών δεν μεταβολίζεται. Δεν μας σοκάρει μόνο ως γονείς, ή δημοσιογράφους. Είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να τη χωρέσει» ανέφερε η Νίκυ Λυμπεράκη για τα θέματα της επικαιρότητας που απασχολούν αυτή τη περίοδο τους δημοσιογράφους.

«Συναντούσα στους διαδρόμους του MEGA το Βασίλη Λαμπρόπουλο και τον ρωτούσα αν το έκανε η μητέρα. Όλοι είχαμε την αγωνία και την ανάγκη να μην το έκανε η μάνα. Η αυξημένη ανησυχία με τον πόλεμο είχε να κάνει με την αγωνία που περάσαμε για τα πυρηνικά. Με ρωτούσαν οι φίλοι μου αν πρέπει να πάρουν χάπια ιωδίου», είπε σε άλλο σημείο η δημοσιογράφος.

«Δεν κατανοώ να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση στην τηλεόραση. Υπάρχουν εκπομπές που ασχολούνται με τη ροή της καθημερινότητάς μας. Οι άνθρωποι της ψυχαγωγίας έχουν σηκώσει τεράστιο βάρος τα τελευταία χρόνια. Δεν θεωρώ ότι κάποιοι είναι για τα σοβαρά και κάποιοι για τα χαρωπά», σχολίασε η Νίκυ Λυμπεράκη για το διαχωρισμό ανάμεσα σε ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές στο χώρο της τηλεόρασης.

Όσο για το πως εκείνη πώς αποφορτίζεται, είπε: «Όταν γυρίζω στο σπίτι μου έχω τη χαρά της ζωής, μπαίνω και βλέπω ένα χαλί γεμάτο παιχνίδια. Ο γιος μου λέει μόνο “Πέππα”, δεν λέει “μαμά”. Είμαι χαζομαμά και ερωτευμένη με τον γιο μου».