Νένα Μεντή για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της: «Έχω μπει σε δέκα νοσοκομεία όλον αυτόν τον καιρό γιατί…»

Νένα Μεντή για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της: «Έχω μπει σε δέκα νοσοκομεία όλον αυτόν τον καιρό γιατί...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε η Νένα Μεντή.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας του συζύγου της, Σταύρου Μερμήγκη που ήταν και ο λόγος που έμεινε μακριά από το θέατρο.

Μάλιστα, η Νένα Μεντή ανέφερε πως ταλαιπωρούνται καιρό με την λευχαιμία αλλά όλα πηγαίνουν πολύ καλύτερα.

«Δυο χρόνια έχουμε να τα πούμε γιατί είχα θέμα, σοβαρό που πάει καλά. Δύσκολα ήταν και ακόμα δεν έχουμε τελειώσει απολύτως. Αυτό ήταν και το θέμα που με ανάγκασε να φύγω από την παράσταση που έπαιζα και να μην είμαι πουθενά. Εννοώ και κάποιες άλλες προτάσεις που είχα, ειδικά για τηλεόραση, πάρα πολύ γιατί νομίζουμε οι άνθρωποι ότι όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα» ανέφερε η Νέα Μεντή και πρόσθεσε:

«Δεν είναι όμως όλα μέσα στο πρόγραμμα. Υπάρχουν προτεραιότητες και προτεραιότητα είναι ο άνθρωπος. Ακόμα και αν δεν είχα να φάω, που είχα ευτυχώς, δεν θα δούλευα. Δεν υπήρχε περίπτωση. Για τον άντρα μου; Δεν υπήρχε περίπτωση, και για άλλους πέντε – έξι ανθρώπους που είναι πολύ δικοί μου. Δεν ξαναγίνεται αυτό, οι άνθρωποι δεν ξαναγίνονται. Κι αυτό το ξέρω γιατί έχω χάσει τον πρώτο μου άντρα πολύ νεαρό».

«Ταλαιπωρούμαστε πολύ καιρό. Από την μεταμόσχευση είναι 17 μήνες. Είναι πολύ καλύτερα ευτυχώς τα πράγματα. Ήμασταν στο Ρίο γιατί εκεί έστειλαν από την Αθήνα, από το αιματολογικό του Γεννηματάς που τον παρακολουθούσαν πριν εξελιχθεί στο σοβαρό, την λευχαιμία δηλαδή. Έστειλαν τον Σταύρο στο Ρίο που θα έβρισκε και πιο εύκολα μόσχευμα, βρήκαμε δότη σε είκοσι μέρες, καθώς και πολύ καλούς γιατρούς.

Θέλω να πω κάτι που είναι πολύ σπουδαίο για μένα, το χρωστώ ιδιαίτερα σε δυο νοσοκόμες, ότι δίνουν – και έχει χάσει δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τη σημασία του – τα πάντα και κρατάνε με τα δόντια ένα σύστημα υγείας που καταρρέει. Ας μου πούνε ότι θέλουν, το έζησα, γιατί έχω μπει σε δέκα νοσοκομεία όλον αυτόν τον καιρό γιατί νοσηλεύτηκε και αλλού πέρα από το Ρίο» συμπλήρωσε η Νένα Μεντή.