Νένα Μεντή: «Εκτιμούσα και θαύμαζα τη Μίνα Αδαμάκη και ας μην ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες»

Νένα Μεντή: «Εκτιμούσα και θαύμαζα τη Μίνα Αδαμάκη και ας μην ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες»

Θλίψη έχει προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Μίνας Αδαμάκη.

Η Νένα Μεντή μίλησε στην εκπομπή “Γεια σου” της Μαρίας Μπακοδήμου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Μίνα Αδαμάκη, την οποία είχαν συνεργαστεί στη σειρά “Τρεις Χάριτες”.

«Πολλά από αυτά που είπατε στο ρεπορτάζ για τη Μίνα, δεν τα ξέρω καν. Δεν ήμασταν φίλες, δεν ήμασταν κοντά. Δεν πολυταιριάζαμε να το πω έτσι. Όμως, η δουλειά που κάναμε τρία χρόνια στις “Τρεις Χάριτες” με έκανε να την εκτιμήσω πάρα πολύ. Να τη θαυμάζω, και σαν συνάδελφο και σαν ηθοποιό και αυτό που έχω να πω για τη Μίνα που ίσως να μην το ξέρει ο πολύς κόσμος είναι πως ήταν μοναχικός άνθρωπος.

Αυτό που έβγαζε στην τηλεόραση – συνήθως η τηλεόραση αποκαλύπτει τον αληθινό μας εαυτό – δεν ήταν έτσι. Η Μίνα ήταν εσωστρεφής και μοναχική, δε ξέρω κομμάτια της ζωής της. Αυτό που είπατε ότι είχε έρωτες πολλούς. Ξέρω 1-2 σχέσεις της. Είχα πάει σπίτι της κάποτε που μας είχε κάνει ένα τραπέζι με την Άννα.

Δεν ήμασταν κοντά. Στη δουλειά όμως, περάσαμε από τα καλύτερα επαγγελματικά μας κομμάτια. Κατουριόμασταν στο γέλιο. Είναι πολλοί άνθρωποι, μέχρι μικρά παιδιά που βλέπουν “Τρεις χάριτες”. Πιστεύω ότι η ένωση αυτών των ηθοποιών σε αυτή τη σειρά, ήταν πολύ έξυπνη γιατί είμαστε πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Αυτό που θέλω να πω για τη Μίνα – όλα εκ των υστέρων τα σκεφτόμαστε- είναι ότι λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε παρέα», είπε η Νένα Μεντή.