Νένα Μεντή: «Έχασα τρία παιδιά από τοξόπλασμα»

Νένα Μεντή: «Έχασα τρία παιδιά από τοξόπλασμα»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Νένα Μεντή.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον τσακωμό της με τον Σταμάτη Φασουλή, την περιουσία από τις αμοιβές της τηλεόρασης, τα τρία παιδιά που έχασε και τις… παράλληλες σχέσεις που είχε.

«Με τον Φασουλή έχω ένα παρελθόν πολύ μακρύ μέσα στους αιώνες. Στο θέατρο τα πάμε καλύτερα σε σχέση με την ζωή.. Με τον Σταμάτη υπέβοσκε κάτι ερωτικό και συγχρόνως μία διεκδίκηση από την μεριά του. Ήμουν παντρεμένη, αλλά… ζεβζέκω, την κούναγα την ουρά μου, όχι μονό ερωτικά. Στη δουλειά είχαμε ρωγμές με τον Σταμάτη Φασουλή και κάναμε 10 χρονιά να βρεθούμε», είπε η Νένα Μεντή.

«Δεν ήθελα πάντα να κάνω παιδί. Στα 36 – 37 είπα μήπως μετανιώσω που δεν θα έχω κάνει και έκανα. Έχασα τρία παιδιά από τοξόπλασμα, είχα φάει κάτι που το είχε γλείψει μία γάτα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Από τα χρήματα που πήρα από την τηλεόραση, έφτιαξα τρία σπίτια. Το ένα το έδωσα στο παιδί μου, έχω φτιάξει και στην εξοχή ένα. Στις “Τρεις Χάριτες” έπαιξα μετά από 25 χρόνια στο θέατρο και ψωμολύσσαγα και με μικρό παιδί”. Δεν ήθελα πάντα να κάνω παιδί. Στα 36- 37 είπα μήπως μετανιώσω που δεν θα έχω κάνει και έκανα. Έχασα τρία παιδιά από τοξόπλασμα, είχα φάει κάτι σε μια ταβέρνα που το είχε γλείψει μία γάτα. Τρεις αποβολές και στο τέταρτο νίκησα το τοξόπλασμα», εξομολογήθηκε η Νένα Μεντή.

«Στα νιάτα μου έχασα και τον πρώτο μου άνδρα και τον πατέρα μου, πολύ νέο. Το πιο δύσκολο δειαχειρίσιμο πράγμα στη ζωή είναι η απώλεια. Τον άντρα μου τον έχασα από καρδιά όταν ήταν 34 ετών. Μπαμ και κάτω. Ένας υγιέστατος άνθρωπος, θεός», πρόσθεσε η ίδια.

«Όταν έκανα τις “Τρεις Χάριτες” μου έκαναν 5 προτάσεις να παρουσιάσω τοπ εκπομπές τότε», είπε η Νένα Μεντή για τις προτάσεις που είχε δεχτεί και δήλωσε στη συνέχεια: «Η χαρτοπαιξία είναι ο τίτλος μου, όχι για πάρα πολύ καιρό όμως. Έπαιζα στα χαρτιά μόνο πόκα και πρέφα, και σε καφενείο έπαιζα».

Όσο για τη σχέση που έχει με τις εκκλησίες, η Νένα Μεντή αποκάλυψε: «Ούτε παντρεύτηκα τον σύντροφό μου και παιδί έκτος γάμου έκανα, ούτε βάφτισα το παιδί. Έκανα ονοματοδοσία. Δεν έχω καλή σχέση με τις εκκλησίες και τους παπάδες. Δεν πιστεύω στον Θεό, δυστυχώς, θα ήμουν πολύ τυχερή αν πίστευα, για αυτό φοβάμαι τον θάνατο».

Στο τέλος, η Νένα Μεντή είπε: «Με τον σύντροφό μου δεν μένουμε μαζί, γιατί δεν θέλουμε. Ο καθένας έχει τον χώρο του και τον χρόνο του. Ζήλεψα πάρα πολύ! Τι νομίζεις, ότι ήμουν καμία μουλάρα που δεν την ενδιαφέρουν τα ερωτικά πάθη; Με τον σύντροφό μου όταν ήμασταν νέοι είχαμε και παράλληλες σχέσεις, το γνωρίζαμε και οι δυο, αλλά πήγα να πεθάνω από την στεναχώρια».