Νέα εβδομάδα στο Shopping Star με θέμα: Σύγχρονη με 50’s style

Νέα εβδομάδα στο Shopping Star με θέμα: Σύγχρονη με 50’s style

SHOPPING STAR
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 16:00

Το «Shopping Star», το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η μεσημεριανή συνήθεια, που έγινε λατρεία, με παρουσιάστρια τη fashion expert Βίκυ Καγιά, επιστρέφει ανανεωμένο, να αποθεώσει, να δικαιώσει, να απενοχοποιήσει το μοντέλο, που κρύβει κάθε γυναίκα μέσα της!

Η Βίκυ Καγιά, παρέα με τα κορίτσια, που θα απολαύσουμε στα επεισόδια της νέας σεζόν, περνάει το πιο σπουδαίο μήνυμα. Ένα μήνυμα αμοιβαίου θαυμασμού και εμπιστοσύνης. Γεμάτο διαφορετικότητα, τόλμη, και ζεστασιά.

Γιατί σε αυτή την πασαρέλα δεν έχουν σημασία η ηλικία και οι αναλογίες, αλλά το προσωπικό στυλ της κάθε υποψήφιας Shopping Star και η αγάπη για τη μόδα, τις προκλήσεις, το παιχνίδι!

Όσες αγαπούν τη μόδα, λατρεύουν τα ψώνια, πιστεύουν στο γούστο τους, έρχονται με αγάπη και ασφάλεια στο δικό τους παιχνίδι για να δείξουν τι αξίζουν και διεκδικούν δυναμικά την ευκαιρία να στεφθούν «Shopping Star»

της εβδομάδας! Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους!

Παράλληλα, η Βίκυ Καγιά δίνει καθημερινά τις πολύτιμες στυλιστικές συμβουλές της! Μοιράζεται μικρά μυστικά styling. Τι είναι must ανάλογα με το σωματότυπο της κάθε γυναίκας, τις νέες τάσεις της μόδας σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ αλλά και μυστικά ομορφιάς, tips για το μακιγιάζ και τα μαλλιά.

«Shopping Star» της 4ης εβδομάδας της 6ης σεζόν, αναδείχθηκε η 47χρονη Νικολέτα, που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 16:00, θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 5ης εβδομάδας,  για την 6η σεζόν του Shopping Star!

  • Η 28χρονη Νικολίνα, δασκάλα
  • Η 54χρονη Όλγα, ιδιωτική υπάλληλος
  • Η 27χρονη Μαρία, digital marketing
  • Η 23χρονη Όλγα, ηθοποιός
  • Η 46χρονη Χριστίνα, μαγείρισσα

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν», είναι: «Σύγχρονη με 50’s style»      

«Shopping Star», η καθημερινή, απολαυστική σας βόλτα στα μαγαζιά, με την εύστοχη κριτική της Βίκυ Καγιά, σε συνδυασμό με τα απίθανα σχόλια του Βαγγέλη Χαρισόπουλου.

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει με το προσωπικό της στυλ, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποια θα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;

Ποια θα στεφθεί… Shopping Star;

Γυναίκες στα πρόθυρα… «Shopping Star»! Η μάχη του στυλ συνεχίζεται για 6η χρονιά στο Star!

#ShoppingStar #StarChannelTV #neoprogramma #LetsStar

 

https://shoppingstar.star.gr/

https://www.facebook.com/shoppingstartv/

https://www.instagram.com/shoppingstartv/

https://twitter.com/shoppingstartv

 

 

https://www.star.gr/tv/psychagogia/shopping-star/

 

 

https://www.star.gr/tv/press-room/

 

Εκτέλεση Παραγωγής:  Green Pixel

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου

Head Of Production: Σάββας Βέλλας

Executive Producer: Πέγκυ Χόλη

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος

Αρχισυνταξία: Στέλιος Σεβδαλής

Οργάνωση Παραγωγής: Αργύρης Μανουσόπουλος