Νέα απώλεια για την Maria Menounos μετά τον θάνατο της μητέρας της

Νέα απώλεια για την Maria Menounos μετά τον θάνατο της μητέρας της

Δύσκολοι είναι ο τελευταίοι μήνες για την Maria Menounos, καθώς ανήμερα της ημέρας του Πάσχα έφυγε από τη ζωή η μητέρα της, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο θάνατος της Λίτσας Menounos βύθισε στην θλίψη την παρουσιάστρια, αφού είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και πλέον προσπαθεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση και να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Τώρα, η Menounos δυο σχεδόν μήνες μετά την απώλεια της μαμάς της κλήθηκε να αντιμετωπίσει ακόμη μια δύσκολη στιγμή.

Συγκεκριμένα, η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως πέθανε το αγαπημένο σκυλάκι των γονιών της με το όνομα Beethoven.

Μάλιστα, η Maria Menounos έγραψε πως ο μπαμπάς της είναι συντετριμμένος από αυτή την απώλεια.

«Σήμερα ήταν δύσκολα. Το πολυαγαπημένο σκυλάκι της μαμάς και του μπαμπά, ο Beethoven, έφυγε από τη ζωή. Όταν πήγα σπίτι την επόμενη μέρα, ήξερα ότι δεν ήταν καλά. Πάντα μου έλεγε με τα μάτια του ότι χρειάζεται βοήθεια. Το ήξερα. Ήμουν που ήμουν τόσο λυπημένη που πήγαινα σπίτι και για πρώτη φορά ήξερα ότι εκεί δεν θα βρω τη μαμά μου, μετά είδα και το μωρό της σε αυτήν την κατάσταση και έγινα χάλια. Τέλος πάντων, ο μπαμπάς μου πέρασε όλη την ημέρα κρατώντας τον στην αγκαλιά του. Είναι συντετριμμένος», ανέφερε η Maria Menounos στην ανάρτησή της.