Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω αλλάξει επτά σχολεία»

νατασ-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot. με την Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης, βρέθηκε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η ερμηνεύτρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, το διαζύγιο των γονιών της και τα σχολεία που έχει αλλάξει.

«Έχω αλλάξει επτά σχολεία. Δεν έκανα απολύτως τίποτα. Έψαχνα να βρω ένα περιβάλλον που θα μου επιτρέπει να αναπτυχθώ όπως εγώ επιθυμώ.

Σε κάποια με έχουν διώξει, αλλά τις περισσότερες φορές τα άλλαζα μόνη μου. Ήξερα πολύ καλά ποια είμαι. Ήξερα μέχρι που μπορώ να προχωρήσω σε ένα περιβάλλον και πότε πρέπει να φύγω να πάω σε κάποιο άλλο.

Οι γονείς μου το κατανοούσαν αυτό, αν και φαντάζομαι θα καθόντουσαν στο κρεβάτι το βράδυ και θα έλεγαν που μας έτυχε αυτό, δεν μου είπαν ποτέ μην το κάνεις.

Ακόμα και αν πω αύριο στους γονείς μου θα φύγω να πάω στη Νέα Ζηλανδία να χορεύω αφρικάνικα, θα μου πουν εντάξει, ψιλοβλακεία ακούγεται αλλά κάν΄το, εμείς είμαστε εδώ.

Δεν ξέρω αν εγώ γινόμουν ποτέ μητέρα θα το έκανα ποτέ αυτό. Η μητέρα μου επωμιζόταν αυτό, είχε το θάρρος, πήγαινε στο σχολείο και έλεγε το παιδί μου θα το πάρω από εδώ και θα το πάω κάπου αλλού. Πάντα μου έλεγε “Δεν σου αρέσει; Δεν πειράζει. Θα βρούμε κάτι που θα σου αρέσει.”

Μεγαλώσαμε με αρχές, η μητέρα μου έλεγε “οι αξίες θέλουν μονολιθική αφοσίωση”, δεν μας είπε ποτέ πάρε ζακέτα, κάτσε διάβασε. Δηλαδή, ότι και να γινόταν στραβό ερχόταν αυτή η συμβουλή», είπε η Νατάσσα Μποφίλιου.