Νατάσα Καλογρίδη: «Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου»

Νατάσα Καλογρίδη: «Ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και σκότωσε τον πατέρα μου»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε η Νατάσα Καλογρίδη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την σπαρακτική απώλεια του πάτερα της, τα πισώπλατα χτυπήματα, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο αλλά και το σκάνδαλο της ηλικίας της.

«Ένα πρωί στα έξι μου ξύπνησα με κακό προαίσθημα, ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά, είδα τη θεία μου να μιλάει στο τηλέφωνο και μου είπε ψέματα. Ο πατέρας μου σκοτώθηκε δυο λεπτά πριν φτάσει στο σπίτι, οδηγούσε και ένας μεθυσμένος πέρασε με κόκκινο και τον έριξε σε κολόνα, έτσι έφυγε. Δεν είδα τη μητέρα μου να πενθεί, δεν έδειξε ποτέ μπροστά μας την οδύνη της για να μας προστατεύσει, για να μη νιώσουμε ανασφαλείς», εξομολογήθηκε η Νατάσα Καλογρίδη.

Ενώ για τον θάνατο και την κηδεία του πατέρα της είπε: «Δεν πήγα στην κηδεία του πάτερα μου, συνέχισα να του γράφω Γράμματα κάθε μέρα, τα οποία έδινα στο θείο μου για να τα πάει υποτίθεται στο νοσοκομείο. Ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να θυμηθώ πως μάθαμε τελικά για το θάνατο του, πως μας το είπε η μητέρα μου, δεν το θυμάμαι. Θυμάμαι ότι έβλεπα στο δρόμο ανθρώπους που έμοιαζαν στον πάτερα μου και έβαζα τα κλάματα χωρίς να το λέω στη μητέρα μου. Τον πάτερα μου πάντα τον νιώθω εδώ, είναι γύρω μου, με προστατεύει! Η μητέρα μου είναι πολύ δυνατή γυναίκα, ένα παιδί απίστευτο, πολύ νέα είχε σχέση με τον Γιώργο Λούβαρη και έμεναν στον Πειραιά, ήταν η πρώτη της σχέση».

Τέλος, για την σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την σύγκριση με την Ζωή Λάσκαρη, η Νατάσα Καλογρίδη δήλωσε: «Φυσικά και πρόλαβα να απολαύσω τη σχέση μου με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, κάνεις δεν έχει την ικανότητα να μου χαλάσει τη δίκη μου ιστορία. Δεν με ενόχλησε όταν γινόταν σύγκριση της εικόνας μου με εκείνη της Λάσκαρη, αν επηρεαζόμουν από αυτά θα σήμαινε ότι υπάρχει μεγάλο θέμα. Όταν τελειώνει μία σχέση καταφέρνω να έχω καλές σχέσεις. τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο τον πήρα τηλέφωνο να έρθει στην παράσταση».