Ναταλία Γερμανού: «Η εκπομπή ορφάνεψε από τίτλο. Δεν είμαστε “Καλύτερα δε γίνεται”»

Ναταλία Γερμανού: «Η εκπομπή ορφάνεψε από τίτλο. Δεν είμαστε “Καλύτερα δε γίνεται”»

Με αλλαγές και βαρύ κλίμα ξεκίνησε και η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, λόγο του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη που κόστισαν την ζωή ανθρώπων.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια καλησπέρισε το τηλεοπτικό και το ενημέρωσε ότι ο τίτλος της εκπομπής θα είναι απλώς «καλύτερα» ενώ θα υπάρχει στο twitter το #kalytera που θα μπορεί ο κόσμος να επικοινωνεί με την εκπομπή.

Ενώ τόσο, η Ναταλία Γερμανού όσο και οι συνεργάτες της ήταν ντυμένοι στα μαύρα αφού όπως είπαν είναι άνθρωποι και το γεγονός αυτό τους έχει επηρεάσει όλους!

«Δεν είμαστε “καλύτερα δε γίνεται”. Είμαστε μια εκπομπή που ορφάνεψε από τίτλο, τουλάχιστον για αυτήν την εβδομάδα. Δεν αισθανόμαστε έτσι, νιώθουμε ακριβώς όπως κι εσείς. Συζητούσαμε τι θα κάνουμε, αν θα βγούμε κι αν βγούμε τι θα κάνουμε και τι θα πούμε. Είμαστε επαγγελματίες, αλλά και κανονικοί άνθρωποι.

Σφίγγεται η ψυχή μας. Κλαίμε και νιώθουμε όπως κι εσείς. Δεν έχουμε την παραμικρή διάθεση να γίνουμε τηλεδικαστές. Σεβασμός στους ανθρώπους που χάθηκαν και σεβασμός στις οικογένειές τους που αυτή τη στιγμή ζουν έναν εφιάλτη. Θα προσπαθήσουμε να είμαι ψύχραιμοι και πάνω από όλα αντικειμενικοί» είπε η Ναταλία Γερμανού στην έναρξη της εκπομπής.