Μια αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται», έκανε η Ναταλία Γερμανού με αφορμή Eurovision party που έγινε στο Γκάζι και τραγούδησε η Έλενα Παπαρίζου.
Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στη Eurovision 2005 στο Κίεβο, με την ίδια να αναφέρει πως μια μέρα πριν τη μεγάλη βραδιά με τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου έπαθε τροφική δηλητηρίαση.
«Βεβαίως και έπαθα δηλητηρίαση παραμονή του τελικού. Είχα πάθει μία τραγική στομαχική διαταραχή, είχα πάθει άσχημη δηλητηρίαση. Ξυπνάω το πρωί με πυρετό, ήμουν χάλια. Είπα στον Χρήστο (σ.σ Δάντη) και στους υπόλοιπους που ήταν εκεί να φύγουν και ότι δεν θα έρθω. “Είσαι τρελή” μου είπε ο Χρήστος.
Ήρθε γιατρός στο ξενοδοχείο, με πλάκωσαν στις ενέσεις και στα διάφορα. Με σήκωσαν, μου έβαλαν το φόρεμά Μέρλιν Μάνσον. Μου είπε ένας φίλος στο Twitter “Πρέπει να το ξαναβάλεις αυτό”. Δεν μπαίνει με την καμία, ήμουν 54 κιλά και τώρα είμαι 62 – 63 πόσα είμαι, δεν μπαίνει αλήθεια», εξομολογήθηκε η Ναταλία Γερμανού.