Ναταλία Γερμανού για Δάκη: «Θυμάμαι πριν από μέρες που ήμασταν στο γραφείο…»

Ναταλία Γερμανού για Δάκη: «Θυμάμαι πριν από μέρες που ήμασταν στο γραφείο...»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών, άφησε ο Δάκης που τα τελευταία τέσσερα χρόνια πάλευε με τον καρκίνο.

Μάλιστα, την είδηση έκανε γνωστή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η καλή του φίλη και σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Πλέσσα-Καρρέρ.

Ενώ και η Ναταλία Γερμανού ξεκίνησε την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται» αναφερόμενη στον Δάκη, χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή της.

«Χάσαμε έναν πολύ αγαπημένο άνθρωπο. Έναν τραγουδιστή με φωνή τόσο γλυκιά, όσο και η ψυχή του. Θυμάμαι πριν από μέρες που ήμασταν στο γραφείο και συζητούσαμε και μου είπε η Εβελίνα (Νικόλιζα) πως δεν είναι καλά στην υγεία του. Δεν ήθελε και να μιλήσει για αυτό, το περνούσε λίγο μόνος του.

Θα σε θυμόμαστε και πάντα θα σε αγαπάμε, πάντα θα σε έχουμε στην καρδιά μας. Να σας πω και κάτι. Ο Δάκης ήταν γεννημένος στις 26 Αυγούστου, που είναι της Αγίας Ναταλίας. Πάντα ανταλλάσσαμε ευχές. Εγώ του έλεγα χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του και μου έλεγε “και σένα για τη γιορτούλα σου”.

Καλό παράδεισο, καλό ταξίδι και ευχαριστούμε για τις μουσικές και τα τραγούδια» είπε συγκινημένη η Ναταλία και στη συνέχεια προβλήθηκε απόσπασμα και με την τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ.