Ναταλία Γερμανού για Αντελίνα Βαρθακούρη: “Κάθε κανάλι έχει δικαίωμα να μην μας γουστάρει, αρκεί να μας αφήνει να φεύγουμε”

Ναταλία Γερμανού για Αντελίνα Βαρθακούρη: “Κάθε κανάλι έχει δικαίωμα να μην μας γουστάρει, αρκεί να μας αφήνει να φεύγουμε”

Μέσα από την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, ο Χάρης Λεμπιδάκης παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για το τηλεοπτικό μέλλον της Αντελίνας Βαρθακούρη και τις φήμες που θέλουν την εκπομπή “ΣουΚου Family” να μην συνεχίζει την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι ενοχλημένη μετά τα σενάρια που ακούγονται για την ενδεχόμενη αντικατάστασή της στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ στο Σαββατοκύριακο από το ζευγάρι Γκουντάρα – Κάκκαβα.

Μάλιστα, ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε πως η παρουσιάστρια έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και πως φαίνεται να έχει δεχτεί πρόταση για να κάνει μια μαγνητοσκοπημένη εκπομπή κυρίως με τοποθέτηση προϊόντων, ώστε η εκπομπή που θα κάνουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα να είναι χωρίς παρουσίαση προϊόντων.

Από την πλευρά της, η Ναταλία Γερμανού ακούγοντας το εν λόγω ρεπορτάζ θέλησε να στηρίξει δημόσια την Αντελίνα Βαρθακούρη και να εκφράσει δημόσια τη γνώμη της.

«Είναι πολύ στεναχωρημένη θα σου συμπληρώσω. Δεν έχει συμβεί μόνο στην Αντελίνα, αλλά και σε άλλους παρουσιαστές να κάνουν εκπομπή και να ακούνε από άλλες εκπομπές ότι του χρόνου μην κάνεις όρεξη γιατί στη θέση σου θα είναι άλλος. Είναι πιο πολύ λυπημένη, παρά θυμωμένη», είπε η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε:

«Επειδή την Αντελίνα την έχω ζήσει και στο μαγνητοσκοπημένο, εδώ που ήταν στο “Χτύπα το κουδούνι”, που δεν ήταν καλό. Συγνώμη κιόλας, στο κανάλι μας ήταν. Η Αντελίνα είναι γεννημένη για να κάνει ζωντανή εκπομπή. Αν δεν την πιστεύει το κανάλι, ας την αφήσει να φύγει. Δεν υποχρεώνουμε κανένα κανάλι να μας θέλει όλους. Κάθε κανάλι έχει δικαίωμα να μην μας γουστάρει, αρκεί να μας αφήνει να φεύγουμε. Δεν λέω κάτι παράλογο. Δεν τη θέλει το καταλαβαίνω, δεν τους κάνει. Προτιμούν τον Γρηγόρη και τη Ναταλί και καλά κάνουν. Ας την να φύγει να πάει να βρει την τύχη της κάπου αλλού».

Ακόμη, αναφερόμενη και στα εμπορικά κομμάτια της εκπομπής, η παρουσιάστρια είπε: «Και ο Παναγιώτης κι εγώ έχουμε περάσει Σαββατοκύριακα στο Epsilon που είχαμε 150 χιλιάδες εμπορικά και είχαμε χαμηλή τηλεθέαση, γιατί κάθε πέντε λεπτά έπρεπε να λέμε και τώρα η κρέμα και τώρα το τηγάνι. Δεν αδικεί κανείς τον Χάρη και την Αντελίνα. Ο μάγκας φαίνεται όταν κάνει υψηλά νούμερα και με τα εμπορικά. Κανείς δεν το έχει καταφέρει».

Μπορεί η Ναταλία Γερμανού να βρίσκεται απέναντι από την Αντελίνα Βαρθακούρη το Σαββατοκύριακο, ωστόσο δε δίστασε να πει τη γνώμη της καθώς οι δύο παρουσιάστριες διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους.