Ναταλία Γερμανού για ανάρτηση Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Αυτό είναι bullying και ρατσισμός κανονικός»

Ναταλία Γερμανού για ανάρτηση Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Αυτό είναι bullying και ρατσισμός κανονικός»

Όπως είδαμε, την έντονη ενόχληση του Γιώργου Λιάγκα προκάλεσε μια ανάρτηση που έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στα instastories.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αρχικά ανέβασε ένα παλιότερο άρθρο όπου το γνωστό μοντέλο Κάτια Ταραμπάνκο δήλωνε ότι θεωρεί τον Γιώργο Λιάγκα έναν από τους ωραιότερους Έλληνες άνδρες.

Ωστόσο, για το θέμα πήρε θέση και η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και την στήλη «Κάτι πήρε το αυτί μου».

«Αυτή η δήλωση της Κάτιας δεν είναι φετινή. Μου κάνει λίγο εντύπωση γιατί το ανέβασε τώρα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Δηλαδή ανεβάζει αυτό το story ο Μάκης και ανεβάζει και μια φωτογραφία παμπάλαια του Γιώργου.

Θα σταθώ και σε αυτό. Πραγματικά, αυτό αν το κάναμε σε κάποιον άλλον… Αυτό όχι, δεν είναι αστείο κύριε Μάκη Τριανταφυλλόπουλε. Έχει δίκιο ο Γιώργος. Αυτό είναι bullying και ρατσισμός κανονικός. Και body shaming κανονικότατο», είπε η Ναταλία Γερμανού.