Ναταλί Κάκκαβα: “Ένα βράδυ ψηλάφησα ξαφνικά στο στήθος μου ένα…”

Ναταλί Κάκκαβα: “Ένα βράδυ ψηλάφησα ξαφνικά στο στήθος μου ένα…”

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, έκανε η Ναταλί Κάκκαβα.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την περιπέτεια που έζησε 14 μήνες πριν όταν ψηλάφισε στο στήθος της ένα περίεργο ογκίδιο και έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες πως η πρόληψη αλλά και οι συχνές εξετάσεις σώζουν ζωές.

«Ήταν πριν από 14 μήνες όταν ένα βράδυ ψηλάφησα ξαφνικά στο στήθος μου ένα περίεργο ογκιδιο.. Δεν μπορω να σας περιγράψω τι ένιωσα.. Τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν…Φόβος και πανικός.. Κυρίως για τα παιδιά μου.. Οι μανούλες νομίζω με καταλαβαίνετε.. Τρέξαμε πανικόβλητοι μέσα στην νύχτα με το Γρηγόρη..Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις ώρες..

Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα νομίζω δεν σταματήσαμε ποτε να κλαίμε.. Ευτυχώς η διάγνωση ήταν ινοαδενωμα μαστού..Ανακούφιση.. Όχι γιατί φοβάμαι το θάνατο.. Αλλα γιατί θέλω να μπορέσω να δω τα αγόρια μου ανεξάρτητα..Να μη με χρειάζονται άλλο.. Έκτοτε κάνω υπέρηχο μαστου κάθε 6 μήνες και μαστογραφία κάθε χρόνο..Και κάθε φορά η αγωνία είναι η ίδια..Μέχρι να ακούσω το “Ολα καλά” η καρδιά μου πάει να σπάσει..

Μην αμελείτε τις εξετάσεις σας.. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία..Ειδικα γυναίκες που έχουν περάσει τα 40 είναι τραγική αμέλεια να μην τις κάνουν..Το χρωστάμε πάνω απ όλα στον εαυτό μας αλλά και σε όλους όσους αγαπάμε και μας αγαπούν», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ναταλία Κάκκαβα.