«Να ταν η απόσταση Γυαλί» ερμηνεύει η Τσαμπίκα Σαρικά

«Να ταν η απόσταση Γυαλί» ερμηνεύει η Τσαμπίκα Σαρικά

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ « Να ταν η απόσταση Γυαλί » ερμηνεύει η Τσαμπίκα Σαρικά

Δισκογραφικό ντεμπούτο κάνει η Τσαμπίκα Σαρικά. Με καταγωγή από τη Ρόδο, γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου το 1983 στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από μικρή με τη μουσική και το τραγούδι.

Σε ηλικία 8 ετών παρακολουθεί μαθήματα πιάνου και λαμβάνει μέρος και σε μπαλέτο με παραδοσιακούς χορούς του τόπου της. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αιγαίου και είναι ενεργή δασκάλα εδώ και τρία χρόνια.

Σε ένα πάρτι γενεθλίων ο φίλος της Σακελλάρης την ακούει και την προτείνει στον μουσικοσυνθέτη-στιχουργό Ανδρέα Λεβέντη για να ξεκινήσει το μουσικό της ταξίδι στη δισκογραφία.

Μια καθαρά λαϊκή φωνή, η Τσαμπίκα Σαρικά με ιδιαίτερη χροιά έρχεται να  μας εντυπωσιάσει με το πρώτο  της τραγούδι  με τίτλο ”Να ταν η απόσταση Γυαλί ” σε Μουσική και Στίχο Ανδρέα Λεβέντη.

Κυκλοφορεί από την Keys Records.

Ευχαριστώ πολύ την Keys Records και τον Αργύρη Ναστόπουλο γι αυτή την ευκαιρία  που μου δίνει, με το να με δεχτεί στην οικογένεια αυτή. Τέλος εύχομαι αυτά που θα δημιουργήσουμε να σας αρέσουν, να  ταξιδέψετε και να ξεφύγετε  από την καθημερινότητα .

Βρείτε την Τσαμπίκα Σαρικά στα Social Media:

INSTAGRAM: https://bit.ly/3bkKfPD
YOUTUBE : https://bit.ly/3y2rwSB
SPOTIFY: https://spoti.fi/3omOKP1