Μυρτώ Αλικάκη για τον Πέτρο Λαγούτη: “Μεταξύ μας συνέβησαν πολύ πληγωτικά πράγματα…”

Μυρτώ Αλικάκη για τον Πέτρο Λαγούτη: “Μεταξύ μας συνέβησαν πολύ πληγωτικά πράγματα…”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Happy Day”, βρέθηκε η Μυρτώ Αλικάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Πέτρο Λαγούτη.

«Ο Πέτρος είναι οικογένειά μου. Το ότι δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι, δεν σημαίνει κάτι. Παίζει ρόλο η εντιμότητα, να μην έχεις δηλαδή προσπαθήσει επίτηδες να πατήσεις τον άλλον κάτω. Αλλά κυρίως έχει να κάνει με την προσπάθεια που κάνουν και οι δύο άνθρωποι να λύσουν τα προβλήματά τους, να ζητήσουν συγγνώμη από τον εαυτό τους και από τον άλλον, να προχωρήσουν, να βελτιωθούν, να γίνουν καλύτεροι ώστε και οι δύο να μπορέσουν ξανά να θαυμάσουν ο ένας τον άλλον.

Αυτό συνέβη σταδιακά με εμάς . Έχουμε ξεπεράσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια το “πολιτισμένοι” κι έχουμε περάσει στο “αγαπημένοι”. Το “πολιτισμένοι” είναι μια καλή βάση που πάντα την είχαμε. Μεταξύ μας συνέβησαν πολύ πληγωτικά πράγματα, αυτό δεν σημαίνει ότι χάνεις αυτή την αίσθηση του πολιτισμού, δεν ξεχνάς τα καλά του άλλου. Και μόνο για το καλό των παιδιών οφείλεις να είσαι πολιτισμένος.

Η αγάπη είναι πάνω από όλα. Δεν ξέρω τι σκέφτονται τα παιδιά μου. Νομίζω δεν ασχολούνται καθόλου τι κάνω στη ζωή μου και χαίρομαι γι αυτό. Δεν είναι δική τους δουλειά να ασχολούνται με την μαμά τους», είπε η Μυρτώ Αλικάκη.