Μύρωνας Στρατής: «Το σωστό είναι η γυναίκα να μην είναι μόνο μαμά αλλά και σύντροφος»

Μύρωνας Στρατής: «Το σωστό είναι η γυναίκα να μην είναι μόνο μαμά αλλά και σύντροφος»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου, παραχώρησε ο Μύρωνας Στρατής.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον 3χρονο γιο του αλλά και στη νέα του ζωή μαζί του την οποία όπως είπε απολαμβάνει πολύ!

«Πλέον τη ζωή μου ορίζουν τα θέλω του παιδιού και το απολαμβάνω. Η ζωή δεν είναι ρομαντική κομεντί, υπάρχουν στιγμές που κουράζεσαι. Προσπαθώ να δίνω ερεθίσματα στον μικρό και να έχει γεμάτη ζωή. Μου είχε κάποτε η λύδια Παπαϊωάννου: “το παιδί δεν θα το σκεφτείς πολύ, εάν είσαι σε μια ωραία σχέση κάνε το”. Εάν ένα ζευγάρι έχει φτάσει σε τέλμα μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα. Το σωστό είναι η γυναίκα να μην είναι μόνο μαμά να είναι σύντροφος, ένας άνθρωπος που θες να περνάς χρόνο μαζί του» είπε ο Μύρωνας Στρατής.

«Παράλληλα έχει έρθει στη ζωή μου και η γαστρονομία και η ηλεκτρονική μουσική. Όσο μεγαλώνω αντιλαμβάνομαι ότι αυτό που ζούμε έχει μικρή διάρκεια και είναι κρίμα να είμαστε ανοιχτοί σε νέες συγκινήσεις» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

«Τον γιο μου που τώρα γίνεται 3 ετών θα προσπαθήσω να τον κάνω «ελεύθερο πνεύμα». Είναι ωραίο να είσαι ελεύθερος. Στον γιο μου θα πω ότι μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις από τη στιγμή που δεν παρανομείς και το κάνεις με αξιοπρέπεια», κατέληξενο Μύρωνας Στρατής