Μουντιάλ 2022: Βράβευση για την 11αδα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ από τον ΠΣΑΤ

Μουντιάλ 2022: Βράβευση για την 11αδα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ από τον ΠΣΑΤ

FIFA WORLD CUP QATAR 2022™
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΣΑΤ

Το καλύτερο Μουντιάλ όλων των εποχών «έριξε αυλαία» πριν από λίγους μήνες, χαρίζοντας ανεπανάληπτο θέαμα, συναρπαστικά γκολ, μεγάλες συγκινήσεις, αλλά και μία τιμητική διάκριση από τον ΠΣΑΤ στην 11άδα του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Για έναν ολόκληρο μήνα, από 20 Νοεμβρίου έως και 18 Δεκεμβρίου, η καρδιά του βασιλιά των σπορ χτυπούσε στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ, σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+, και μαζί με τους τηλεθεατές έπαιξε μπάλα η καλύτερη 11άδα.

Την 11άδα αυτή βράβευσε χθες, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου στα «Δημοσιογραφικά Βραβεία ΠΣΑΤ 2022», τα οποία απονεμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στέλιος Γιαννακόπουλος, Αλέξης Σπυρόπουλος, Σωτήρης Κωσταβάρας, Στέφανος Αβραμίδης, Βασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Τσόχος, Κώστας Ψάρρας, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, Μανώλης Μανής και Έλενα Παπαδοπούλου έλαβαν τιμητική διάκριση από τον ΠΣΑΤ για τη συνολική κάλυψη του Μουντιάλ, τις περιγραφές των αγώνων και τις παρουσιάσεις των εκπομπών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022.

Στην ίδια εκδήλωση, βραβεύθηκε και η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Λίτσα Ιωάννου για το ρεπορτάζ της στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τίτλο «Αετός στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ».