Μόλις Χθες: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Μόλις Χθες: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

«ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ»
Δευτέρα 15 έως Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 18.45

Ένα πρόσωπο-κλειδί, ο Ρένος, κάνει την εμφάνισή του και δίνει ελπίδες στον Μιχάλη

Στον ρόλο του Ρένου, ο Στέφανος Μηλάτος

Αποκαλύψεις που δίνουν ελπίδες, δύσκολοι αποχαιρετισμοί και εντάσεις, νέες γνωριμίες και διεκδικήσεις. Νέα καθηλωτικά επεισόδια της καθημερινής σειράς «Μόλις Χθες» από τη Δευτέρα 15 έως την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 18.45, στον ΣΚΑΪ.

Ο Ρένος, ένας πρώην συγκρατούμενος του Μιχάλη, εμφανίζεται με σημαντικές πληροφορίες για τη δολοφονία του Αλέξανδρου. Η αποκάλυψη ότι η νεκροψία του πατέρα της Λουίζας ήταν πλαστή δίνει ελπίδες στον Μιχάλη, που ταξιδεύει στην Ιταλία για να βρει περισσότερα στοιχεία και να αποδείξει την αθωότητά του. Ο Σπύρος όμως, πάντα ένα βήμα μπροστά, του επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη ενώ προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο στον Αντώνη.

Η Λουίζα βρίσκεται σε δύσκολη θέση με διάφορα περιστατικά στο ξενοδοχείο. Η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο όταν μία γυναίκα την θεωρεί υπεύθυνη για τον θάνατο του άντρα της. Παρόλα αυτά, λέει ψέματα σε όλους και ακολουθεί τον Μιχάλη στην Ιταλία όταν μαθαίνει για τις πρόσφατες αποκαλύψεις.

Η Έλενα μαθαίνει για το ταξίδι Μιχάλη και Λουίζας στην Ιταλία και γίνεται έξαλλη. Τρελή από τη ζήλεια της, ενημερώνει τον Σπύρο, προκειμένου να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις τους και να σαμποτάρουν τον Μιχάλη .

Ο Αντώνης τσακώνεται με τη Δάφνη λόγω των απαιτήσεών της και φεύγει από το σπίτι με τα κορίτσια να ανησυχούν γι’ αυτόν. Η Μαρία, παρά τις συμβουλές του Θάνου, αρνείται να καταγγείλει τη Δάφνη που την απειλεί, δικαιολογώντας τη συμπεριφορά της.

Ο Ορέστης μετά τον εκβιασμό στη μητέρα του μπαίνει ξανά στη διοίκηση του ομίλου. Η Κορίνα έρχεται πολύ κοντά με τον Σταύρο με τη Νόρα να τον διεκδικεί.

Η Κέλλυ κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να φύγει από το νησί και να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή και ο Χρήστος συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να την χάσει απ’ τη ζωή του Ο Αχιλλέας προσπαθεί να προσεγγίσει τη Χριστίνα και ο Ιάσονας δένεται ακόμη περισσότερο με την Άννα.

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς), Ελένη Ουζουνίδου (Βαρβάρα), Μαίρη Σαουσοπούλου (Ευγενία), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αχιλλέας Γαζής), Αθηνά Γιακεζόγλου (Λουΐζα Κεχαγιά), Γκαλ Ρομπίσα (Ιάσονας Λάμπρου), Κάτια Παπαιωάννου (Κέλλυ Παυλίδου), Γιάννης Αθητάκης (Σταύρος Γεωργίου), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (Θωμάς), Βασίλης Ζαϊφίδης (Μίλτος), Ελένη Μπουκουβάλα (Χριστίνα Λάμπρου), Χριστίνα Στεφανίδη (Βάσια), Ευγενία Τσαούση (Άννα), Στέφανος Μηλάτος (Ρένος) και ο Γεράσιμος Γεννατάς (Θάνος)

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ
Δευτέρα με Παρασκευή στις 18.45

#MolisXthes