Μήνυση στον Brad Pitt κάνει η Jennifer Aniston και ζητά 100 εκατομμύρια δολάρια

Μήνυση στον Brad Pitt κάνει η Jennifer Aniston και ζητά 100 εκατομμύρια δολάρια

Όπως φαίνεται ο Brad Pitt δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τα δικαστικά μπλεξίματα με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie, αφού και η Jennifer Aniston αναμένεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η «Marca», η Aniston αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατά του Pitt και να του ζητήσει αποζημίωση ύψους 100 εκατ. δολαρίων για «οικονομικές εκκρεμότητες» που πιθανότατα αφορούν την εταιρεία παραγωγής «Plan B» που είχαν ιδρύσει μαζί όταν ήταν ζευγάρι.

Παρά το ότι χωρίσανε, η Jennifer Aniston έχει ακόμα τον τίτλο της συνιδιοκτήτριας της εταιρείας παραγωγής όταν αυτή πέρασε στον Brad Pitt. Όμως, ο ηθοποιός ετοιμάζεται να την πουλήσει, χωρίς να δώσει στην πρώην σύζυγό του όσα αξιώνει από τις εισπράξεις των ταινιών.

Οπότε, η Jen σκοπεύει να διεκδικήσει τις αμοιβές της από τις ταινίες που συμμετείχε η «Plan B» στην παραγωγή τους, εκ των οποίων μερικές ήταν και blockbuster και βραβεύτηκαν με Όσκαρ, όπως το «12 Χρόνια Σκλάβος» και το «Moonlight».

«Δεν πρόκειται όμως μόνο για χρήματα. Όσον αφορά την Τζεν, αυτό που είναι εξίσου σημαντικό είναι η τιμή της. Το θέμα είναι ότι ήταν συνδημιουργός και ιδρυτής της Plan B, και ενώ τεχνικά πήγε στον Μπραντ, δεν έχει πάρει τα εύσημα που της άξιζαν για το χτίσιμό της από το μηδέν», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της ηθοποιού.