Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο

Αυτό το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στις 20:00, η Βούλα κάνει πάλι μια επεισοδιακή εμφάνισή στον Μηνά, ο Ηλίας αποφασίζει να βγάλει τη βέρα του, ο Φάνης και η Ζωή περνούν ένα βράδυ μαζί και μια βράβευση φέρνει μουρμούρα στον Μπάμπη και την Ξένια…

Η Ζωή ξυπνάει έντρομη, μετά από μια νύχτα που πέρασε με τον Φάνη και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Ο Φάνης το καταλαβαίνει και απογοητεύεται.

Η Βούλα κάνει πάλι την εμφάνιση της, ακόμη πιο επεισοδιακή από την προηγούμενη φορά και βάζει το νερό στο αυλάκι… Μηνάς και Ζουζού, με τη «βοήθεια» της, έρχονται πολύ – πολύ κοντά!

Ο Ηλίας μετά την υπογραφή για το διαζύγιό του με την Καίτη, αποφασίζει να βγάλει τη βέρα του. Δεν το περίμενε τόσο δύσκολο όμως και ζητά τη βοήθεια της Τούλας.

Μια βράβευση θα φέρει νέα μουρμούρα στον Μπάμπη και την Ξένια.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Μπάμπης και η Στέλλα αγωνιούν πως η Σοφία δεν θα πάρει ποτέ πτυχίο, ο Μηνάς κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ζουζού… κατά λάθος, η Τούλα θέλει να πείσει τον Ηλία να πάνε σε καφετζού και η Ζωή γίνεται έξαλλη απ’ την χάρη που ζητά ο Κανάτης στον Φάνη…

Ο Κανάτης φέρνει στο σπίτι μια φίλη του εγκυμονούσα και ζητά από τον Φάνη μια πολύ περίεργη χάρη που θα κάνει έξαλλη τη Ζωή…

Ο Μηνάς, μετά την ερωτική εξομολόγηση στη Ζουζού, που όμως απευθυνόταν στο… φάντασμα της Βούλας, της κρύβεται γιατί δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει κι αυτός που βρίσκει τον μπελά του, είναι ο Βαγγέλης.

Έχει έρθει στην Άρτα μια επώνυμη καφετζού και η Τούλα θέλει να πάει, αλλά πρέπει να πείσει τον Ηλία να πάνε μαζί.

Ο Μπάμπης και η Ξένια αγωνιούν πως η Σοφία δεν θα το πάρει ποτέ το πτυχίο. Κι ενώ όλα δείχνουν πως έχουν δίκιο…

Guests: Μαρία Μοσχούρη, Βασιλική Χρυσικού

Σενάριο: Έλενα Σολωμού, Γιάννης Διακάκης, Σάρα Γανωτή, Νίκος Σταυρακούδης.

Σκηνοθεσία: Διονύσης Φερεντίνος, Θανάσης Αγγελόπουλος – Ξανθόπουλος.

Πρωταγωνιστούν οι: Αντώνης Αντωνίου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Σπύρος Τσεκούρας, Άννα Κουτσαφτίκη, Μαρία Κατσανδρή, Παρθένα Χοροζίδου, Εριέττα Μανούρη, Στάθης Κόικας, Τόλης Παπαδημητρίου, Κώστας Μπάρας, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου.

Βασισμένο στη σειρά Escenas de Matrimonio των MEDIASET ESPANA & YOUMORETV (distributed by Mediterraneo).

Παραγωγή: GREEN PIXEL PRODUCTIONS

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», Σάββατο και Κυριακή στις 20:00