Μιμή Ντενίση για τον θάνατο της μητέρας της: “Είναι στιγμές που πάω να…”

Μιμή Ντενίση για τον θάνατο της μητέρας της: “Είναι στιγμές που πάω να…”

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και στη Δανάη Μπάρκα, μίλησε η Μιμή Ντενίση αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά της για τον ξαφνικό και πρόσφατο θάνατο της μητέρας της.

Αρχικά, η Μιμή Ντενίση μίλησε για τη φιλία που τη δένει με τη Βίκυ Σταυροπούλου την οποία χαρακτήρισε “sex symbol” εξαιτίας των πολλών κατακτήσεων που είχε.

Παράλληλα η Μιμή Ντενίση δήλωσε ότι οι δύο ηθοποιοί έφεραν κοντά τις κόρες τους και ότι η Δανάη ως μεγαλύτερη φερόταν προστατευτικά στη Μαριτίνα.

Μάλιστα, η Μιμή Ντενίση περιέγραψε και ένα αστείο περιστατικό που είχε συμβεί κάποτε στον Θεολόγο, αναφέροντας ότι έπιασε τα δύο κορίτσια ένα βράδυ να έχουν ανοίξει το ψυγείο και να τρώνε ντολμάδες!

Στη συνέχεια, η Μιμή Ντενίση δήλωσε ότι τη ζορίζει η καραντίνα επειδή δεν βρίσκεται στο θέατρο και δεν μπορεί να δει τους φίλους της, ενώ μίλησε και τα επόμενα σχέδιά της, αναφέροντας ότι προγραμματίζει την ταινία της για τον Ιούνιο.

Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα μίλησε ακόμα και για τον πρόσφατο χαμό της μητέρας της.

«Για μας όλους ήταν τρομερό σοκ. Η μανούλα είναι για όλους ιερή. Είτε είναι μια γυναίκα στο χωριό που δεν ξέρει γράμματα, είτε είναι πρύτανης του πανεπιστημίου, είναι το ίδιο σημαντική και το ίδιο ιερή», δήλωσε η Μιμή Ντενίση, συμπληρώνοντας:

«Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ ζωντανός και υγιής που την προηγούμενη μέρα ήταν έξω και την επόμενη ντύθηκε, έβαλε τα ωραία της κολιέ, πήγαμε στο νοσοκομείο και έφυγε σε μια μέρα από την καρδιά της. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω. Όποιος έχει νιώσει την απώλεια, με καταλαβαίνει. Είναι στιγμές που πάω να την πάρω τηλέφωνο ή που λέω να το πω στη μαμά. Είναι πολύ δύσκολο για μένα».