Μίλτος Καρατζάς για περιπέτεια υγείας του: «Έμεινα 9 μέρες στο νοσοκομείο, έχασα 22 κιλά»

Μίλτος Καρατζάς για περιπέτεια υγείας του: «Έμεινα 9 μέρες στο νοσοκομείο, έχασα 22 κιλά»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, παραχώρησε ο Μίλτος Καρατζάς.

Ο μουσικός παραγωγός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, που τον οδήγησε εννέα ημέρες στην Εντατική.

«Στις αρχές του χρόνου είχα ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας. Χρειάστηκε να μείνω για εννέα ημέρες διασωληνωμένος στο νοσοκομείο. Όλα πήγαν καλά, παρόλο που έλεγαν στα παιδιά σας ‘να δούμε ο μπαμπάς σας τι θα κάνει’. Όλη αυτή η ταλαιπωρία με έκανε και έχασα 22 κιλά. Οι πρώτες εβδομάδες ήταν κάπως δύσκολες, τώρα σχεδόν το έχω ξεχάσει. Δίπλα μου ήταν τα παιδιά μου, κυρίως ο γιος μου ήταν ένας ήρωας. Έμαθα -γιατί εγώ δεν είχα τις αισθήσεις μου- ότι έγινε ειδικός στα φάρμακα και πραγματικά του υποκλίθηκα» είπε ο Μίλτος Καρατζάς.

Ενώ μιλώντας κατόπιν για την ελληνική μουσική σήμερα, ο Μίλτος Καρατζάς ανέφερε: «Σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα κλείνω 50 χρόνια στη δημοσιογραφία. Δε μπορώ να πω ότι είμαι υπερήφανος για το επίπεδο της σημερινής ελληνικής μουσικής. Δυστυχώς η νέα γενιά έχει μάθει να τα βρίσκει όλα εύκολα, δεν προσπαθεί αρκετά και δεν υπάρχουν παραγωγοί για να τους καθοδηγήσουν. Από τη γενιά των νέων καλλιτεχνών ο Αργυρός, ο Οικονομόπουλος και ο Βέρτης είναι αυτοί που έχουν μπει στη λίστα των πολύ καλών. Δεν αντέχω την τραπ, αλλά έχει ωραίες παραγωγές, ρέει χρήμα μέσα σε αυτή την πιάτσα».