Μιχάλης Σαράντης: «Στην εφηβεία μου αντιλήφθηκα ότι υπάρχει μια τρομερή ενέργεια που δεν ήξερα πώς να τη διοχετεύσω»

Μιχάλης Σαράντης: «Στην εφηβεία μου αντιλήφθηκα ότι υπάρχει μια τρομερή ενέργεια που δεν ήξερα πώς να τη διοχετεύσω»

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, παραχώρησε ο Μιχάλης Σαράντης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μιλάει για την πορεία του στο θέατρο, το πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, αλλά και την επιθυμία του να κάνει τη δική του οικογένεια.

«Οι άνθρωποι βάζουν ταμπέλες ο ένας στον άλλον για να μπορούν να τους διαχειριστούν. Εγώ δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Δεν ήξερα τι ήθελα. Στην εφηβεία μου αντιλήφθηκα ότι υπάρχει μια τρομερή ενέργεια που δεν ήξερα πώς να τη διοχετεύσω. Ήθελα να γίνω γιατρός, ποδοσφαιριστής… Δεν έλεγα ποτέ από παιδί θέλω να γίνω αυτό στη ζωή μου. Στα 18 μου πήγε ένας φίλος μου στη δραματική σχολή και πήγα και εγώ.

Έξι μήνες μετά σταμάτησα και έδωσα εξετάσεις στη σχολή του Κάρολου Κουν όπου και φοίτησα. Όταν κατάλαβα ότι έχω μια ευαισθησία και σε συνδυασμό με τη σχολή το κατάλαβα ότι είμαι εκεί. Είπα στον μπαμπά μου ότι μάλλον θέλω να κάνω αυτό στη ζωή μου. Και οι γονείς μου, μου είπαν, κάνε αυτό που σε κάνει χαρούμενο. H πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση είναι στο σήριαλ “Εργαζομένη γυναίκα” με την Ελένη Ράντου. Έκανα ένα μικρό πέρασμα.

Επειδή δούλευα πολύ στο θέατρο, δεν είχα χρόνο για την τηλεόραση. Και όλα αυτά με ένα δικό μου ενοχικό σύνδρομο κατά της έκθεσης. Η πρώτη σταθερή μου τηλεοπτική εμφάνιση, είναι η “Φαμίλια”. Πήγα στο σήριαλ λόγω του Βασίλη Θωμόπουλου. Είχα προσωπική ανάγκη να βάλω μια τρικλοποδιά σε όποια σοβαροφάνεια με χαρακτήριζε μέχρι τώρα. Είμαστε τυχεροί οι ηθοποιοί που έχουμε δουλειά αυτή την περίοδο.

Είμαι 35 στα 36. Παίζω στο θέατρο από το πρώτο έτος. Από το 2006. 15 χρόνια. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια» είπε ο Μιχάλης Σαράντης, ο οποίος δε θέλησε να αναφερθεί στη σύντροφό του Μαίρη Μηνά.