Μένιος Φουρθιώτης: 6 ώρες κράτησε η απολογία του- Τι υποστήριξε ο ίδιος και οι συγκατηγορούμενοι του;

Μένιος Φουρθιώτης: 6 ώρες κράτησε η απολογία του- Τι υποστήριξε ο ίδιος και οι συγκατηγορούμενοι του;

Μετά από περίπου 6 ώρες ολοκληρώθηκε η απολογία του Μένιου Φουρθιώτη και των συγκατηγορούμενων του στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η διαδικασία βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο με τη διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα που θα κρίνει την τύχη των κατηγορούμενων να είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του, όπως επίσης και οι δυο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον της οικείας του παρουσιαστή και εναντίον των αστυνομικών.

Επιπλέον οι συγκατηγορούμενοι του παρουσιαστή που βαρύνονται και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών στη συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται επικαλούμενοι, μεταξύ άλλων, τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων που, όπως λένε, καταδεικνύουν ότι δεν βρίσκονταν στο σημείο που έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών. Επέμειναν επίσης πως η μόνη τους σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη ήταν ότι τους είχε προσλάβει ως φύλαξή του μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική του συνοδεία.

Πηγή: Ant1news.gr